Prošlog mjeseca u Splitu je otvorena je nova gastro priča koji će dodatno obogatiti ponudu ovog grada. Radi se o Ikra Fish & Wine konceptu koji se nalazi u samom srcu stare gradske jezgre.

S obzirom na povijesnu inspiraciju lokacije, objekt je uređen u modernom stilu s vintage komadima koji podsjećaju na neka minula vremena, a gdje god je prostor to dopuštao isticao se kamen kao podsjetnik na neraskidiv spoj sa Dioklecijanovim vremenima.

Na meniju Ikre uz 8 varijacija bruschetta možete pronaći i tartar od svježe dalmatinske tune, kamenice, popularne Tacose na ‘Ikra’ način, te razne riblje varijante jela koje svakog jutra stižu ravno sa splitske peškarije udaljene svega pedesetak metara.

Bogata vinska karta omogućit će vam uživanje u nekim od najboljih hrvatskih vina, a valja napomenuti kako je ‘na čaše’ dostupno preko 15 etiketa.

Nikako ne treba zaboraviti i na koktel ponudu koja nudi moderne i osvježavajuće opcije, te vječne klasike poput Negronija.

Čekamo vas na adresi Domaldova 2, a više informacija o ponudi i samom objektu potražite na Facebook i Instagram stranicama Ikre.

Moja reakcija na članak je...
Vau
6
Haha
2
Hagić
1
Hmmm
3
Plač
1
Grrr
2
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime