Zašto ovakvo nešto kod nas ne postoji?

Pitanje je zbog kojeg se otvorila Lana niche parfumerija u Splitu – gradu nadaleko poznatom po ljepoti u mnogim aspektima.

Naziv parfumerije prepoznatljiv je na razini čitave države, a od konca prošle godine Split je napokon dobio svoju pravu mirisnu oazu.

Naime, ono što u ovoj parfumeriji možete pronaći jesu mirisi čije su odlike trajnost i kvaliteta, a povijest bogata i živopisna. Svaka od parfemskih kuća čije mirise imaju u ponudi u Lana niche parfumeriji pripovijeda posebnu priču dubokih značenja, a na sebe veže tradiciju opojnih mirisa.

U Lana niche parfumeriji u samom centru Splita pokraj kultnog bivšeg kina Tesla obitavaju parfemi zbog kojih vas prolaznici zaustavljaju na ulici s pitanjem što to miriše na vama.

Svatko u ovoj mirisnoj meki može pronaći parfem po svojoj mjeri, ali uz parfeme bajkovitih funkcionalnih pakiranja, Lana niche u ponudi ima i ekskluzivne proizvode iz palete njege za kosu koju su veganski-Philip B i Rivoli, specijalne četke od veprove dlake te mirisni program za prostore.

Ormonde Jayne, Puredistance, Killian, Histoires de Parfum, Eight & Bob i Amouage svjetska su parfemska “krema” koju odnedavno možete pronaći i u Splitu jer Splićani nisu ništa manje zaslužili osim najboljeg.

Prostor i osoblje parfumerije Lana niche odmah na prvu ukazuju na činjenicu da je ovo osobna priča o predanosti i unikatnosti te usluzi koja je personalizirana zato dok čekate da miris odradi na koži u parfumeriji možete sjesti i opustiti se uz kavu ili sok. Na isti način na koji je svaki brend poseban tako je i poseban odnos prema kupcu kojem se osoblje maksimalno posveti u odabiru najboljeg parfema.

Ukoliko ste ljubitelji mirisnih kapljica Lana niche parfumerija u centru grada na adresi Kralja Tomislava 5 mjesto je koje naprosto morate posjetiti.

Kao poklon jednom našem čitatelju ili čitateljici zaigrajte nagradnu igru na FB portala i osvojite parfem kuće Histoires de Parfum (za koga je – ženu ili muškarca ovisi o odabiru pobjednika). Sretno!

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime