Klub navijača Torcida Vodice objavio je danas priopćenje povodom jednoglasne podrške Izvršnog odbora Nogometnog saveza Šibensko-kninske županije Davoru Šukeru u njegovoj kandidaturi za čelno mjesto u HNS-u.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

– Za manje od mjesec dana održavaju se izbori za predsjednika HNS-a (Hrvatski Nogometni Savez). Prije tri dana sastao se Izvršni odbor NS-a (Nogometni Savez) Šibensko-kninske županije koji je dao JEDNOGLASNU podršku kandidatu Davoru Šukeru.

Savez županije koja nema nijednog prvoligaša, samo jednog drugoligaša, jednog trećeligaša i županijsku ligu sa samo 9 klubova (za usporedbu Zadarska ima dvije županijske lige s ukupno 23 kluba) , savez čiji klubovi rade u katastrofalnim infrastrukturnim uvjetima bez kvalitetnih nogometnih travnjaka, bez stadiona koji zadovoljavaju minimum uvjeta, daje podršku aktualnom predsjedniku koji sa svojim suradnicima u 4 godine nije napravio ništa po pitanju ulaganja u infrastrukturu, a pogotovo se zanemaruje Dalmacija pa time i Šibensko-kninska županija.

HNS je u 2016-oj godini ostvario prihod od 202 milijuna kuna, iznos koji su uglavnom potrošili na sebe i svoje potrebe. Dok drugi nogometni savezi, pa i oni susjednih nam zemalja, prihode od razno-raznih fondova Uefe i Fife, kao i nagrade za plasman reprezentacije ulažu u izgradnju nogometnih terena, u infrastrukturu, HNS silne milijune troši na razno-razne intelektualne i osobne usluge, na PR, putovanja, ukratko na sebe i potrebe svojih zaposlenika.

Tragikomična je izjava predsjednika NS Šibensko-kninske županije koji kaže da su glas dali aktualnom predsjedniku Davoru Šukeru jer je obećao da će Šibensko-kninska županija od Saveza u sljedeće 4 godine dobiti 100 tisuća eura za ulaganje u infrastrukturu. Što se može napraviti sa 100 tisuća eura u županiji kojoj su nužna velika ulaganja? Uz to, priča se o obećanju čovjeka koji se nije udostojio doći u Šibenik i predstaviti svoj program, istom onom čovjeku koji je prije 4 godine na javnoj televiziji obećao da će u ovom mandatu koji sad završava napraviti nacionalni nogometni kamp. Od kampa veliko ništa, ali zato su kupljenje prostorije u luksuznom hotelu Hilton za 15-ak milijuna kuna čiji samo komunalni troškovi u 2016-oj iznose 1,2 milijuna kuna.

NS Šibensko-kninske županije je, kao i većina ostalih županijskih nogometnih saveza, leglo politike i političara kojih nije briga za nogomet, razvoj i boljitak nogometa, nego isključivo brinu za svoj osobni interes. Kratka i jasna poruka za vas: SRAMITE SE!


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0