Diskont Stanić predstavlja TJEDAN VELIKIH BRENDOVA.

Ne propustite super cijene i odličnu ponudu do 2. rujna. Zott, Philadelphia, Nutella, Monte, Rama, Oreo, Barilla, Mutti i još više poznatih brendova očekuje vas na 10 lokacija diljem Dalmacije: Dubrovnik, Makarska, Solin, Hvar, Šibenik, Trogir, Vodice, Biograd i Zadar. Točne adrese provjerite OVDJE.

Kako biste vašim školarcima olakšali povratak novim školskim obvezama u Diskontima Stanić pripremili su odličnu ponudu. Za najbolje sendviče, izdvajamo Gurman Delikatesse nareske ali svaki sendvič voli i dobar namaz, a Rama i Philadelphia namazi dobitna su kombinacija i to po izvrsnoj cijeni od 9.99 kn.

Kako bi se naši školarci zasladili potražite omiljene Zott slastice. Nezaobilazni Monte s cool tetovažama po odličnoj cijeni od 7.99 kn. Za one koji vole neobične okuse tu je Jogobella Exotic i Jogobella Panna Cotta za samo 2.49 kn.

Kako biste vaše školarce dočekali s bogatim i zdravim ručkom izdvajamo poznate brendove – Bonduelle povrće, Bayernland sireve, Barilla tjesteninu i umake, Mutti rajčicu, Scotti rižu, Amadori piletinu i Nutella namaz po odličnim cijenama.

Ovaj tjedan potražite i slasne Mars i Twix sladolede po 5.99 kn! Za najmlađe sladoledoljupce donosimo Nesquik sladoled za samo 3.99 kn. Za ljubitelje sladoleda iz čašica izdvajamo Milka i Oreo čašicu od 185 ml za samo 13.99 kn.

Koji su tvoji favoriti ? Provjeri ponudu OVDJE!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime