Nakon 6 rasprodanih predstava prošlog vikenda u “Teatru na kraju grada” a zbog iznimnog interesa publike Vikend smijeha se ponavlja!

Već ovaj vikend očekuju Vas ponovo predstave za koje su se karte razgrabile u svega tri dana.

U petak 20. studenog s početkom u 20 sati gostuje Matko Elezović s komedijom “Laku noć lopovi, dobro jutro Dublin”. Duhovita je to predstava o našoj svakodnevnici u režiji izvrsnog Marija Kovača. Splitska publika zavoljela je predstave Marija Kovača, ponajprije kroz “Čudo u Poskokovoj dragi” a zatim i “Lepuricu”, a sad se redateljske palice ulovio u ovoj duhovitoj satiri o novijoj povijesti Hrvata i dobro nam poznatih tema korupcije, nepotizma i  lopovluka.

Subota (21.11. u 20 h) i nedjelja (22.11. u 18 h) rezervirane se još jednom za kraljicu splitske komedije Arijanu Čulinu. Predstava “Disco baba”, izvedena premijerno u listopadu ove godine, po interesu za ulaznicama stala je uz bok prijašnjim uspješnicama Arijane Čuline.

I ovog puta Čulina na sebi svojstven način, duhovito i bez dlake na jeziku, progovara o činjenici da je danas jednostavno zabranjeno ostariti. Poduzimamo sve da bi ostale vječno mlade.

 Disco baba odlučila je boriti se, odbaciti dosadan, učmali život u kojem bi trebala još samo strpljivo sačekati svoj sudnji dan.

Disco baba odlučila je postati DJ!

Arijana Čulina: Ljudi dragi, dođite u ovo naše malo čudo od Teatra za veliku zabavu i nek vam se malo rasterete misli.  Disco baba igrat će za vas i iduću subotu i nedjelju jer mi vas je puno drago vidit a još više razveselit!

Ulaznice za sve predstave možete kupiti na blagajni “Teatra na kraju grada” (Kopilica 24) od ponedjeljka 16. studenog u radnom vremenu od 15 do 19 sati.

Cijena ulaznica za komediju  “Laku noć lopovi, dobro jutro Dublin” je 80 kuna, dok je za  komediju “Disco baba” cijena ulaznice 90 kuna.

Ulaznice za sve predstave “Teatra na kraju grada” možete rezervirati na  broj telefona 091 9720 540 a više informacija potražite na Facebook i Instagram stranicama Teatra na kraju grada

 * FACEBOOK * INSTAGRAM *

“Teatar na kraju grada” još jednom podsjeća sve drage posjetitelje kako se pridržavaju svih epidemioloških mjera i poduzimaju sve kako bi publika u sigurnom okruženju opušteno se nasmijala i predahnula od briga, a naravno za sve posjetitelje osiguran je i besplatni parking.

Moja reakcija na članak je...
Vau
7
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime