Božić je pred vratima, a još uvijek niste kupili sve za blagdanski stol? Još uvijek vam fali pokoji poklon za pod bor? Ne brinite, u City Centeru one Split vas čeka najbolja ponuda i baš sve što vam treba za blagdane.

Friška riba i morski plodovi, birano meso i suhomesnati proizvodi, slasni kolači i torte, najsvježije voće i povrće, mirisni kruh i pekarski proizvodi… Satima bismo mogli nabrajati sve gastronomske delicije koje vas čekaju na City Pazaru, ali najbolje da se sami uvjerite u bogatu, domaću, kvalitetnu ponudu nove tržnice koja vas čeka u prizemlju City Centera one. To je jedino mjesto koje ćete trebati kako biste pripremili raskošna i ukusna blagdanska jela koja će oduševiti cijelu obitelj.

A one neke posebne poklone za one neke posebne ljude u vašem životu pronađite u 180 trgovina vašeg City Centera one. Obavezno posjetite trgovinu Zaks u prizemlju centra koja je otvorila svoja vrata u potpuno novom ruhu. To je najveća Zaks trgovina u Hrvatskoj čija ponuda će zadovoljiti i one najzahtjevnije. A za otvorenje na novoj lokaciji Zaks je pripremio super popuste. I brojne druge trgovine čekaju vas s odličnim popustima i posebnim ponudama, pa će biranje poklona biti jednostavno i povoljno.

Ne zaboravite da vam je na raspolaganju i dar koji će razveseliti baš sve: poklon bon City Centera one daje mogućnost darovanoj osobi da odabere baš ono što joj treba i što jako želi. Poklon bon možete kupiti na Mjestu za informacije ili online.

Podsjećamo da je radno vrijeme City Centera one od 9 do 21 sat, a na Badnjak će Centar raditi skraćeno, do 17 sati. Sve druge informacije o radnom vremenu pronađite ovdje i isplanirajte svoj savršeni shopping.

Lijepe, mirne, zdrave i ugodne blagdane vam želimo.

 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
13
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
3
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime