Sve trgovine u trgovačkom centru Joker danas su otvorile vrata, nakon gotovo dva mjeseca otkako su zatvorene.

Trgovine će raditi u skladu s uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, pa je veći dio trgovina odabrao radno vrijeme od 9 do 21 sat sa stankom za dezinfekciju prostora u terminu od 14 do 15 sati, dok se u dijelu trgovina radi od 10 do 20 sati.

Informaciju o radnom vremenu pojedinačnih trgovina pronađite na linku. Mnoge su trgovine odlučile privući kupce više nego primamljivim „welcome back“ popustima u prvim danima nakon otvaranja, koji se kreću i do 50% za pojedine dijelove kolekcija.

Prema preporukama za rad Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, mjerama zaštite od korona virusa obuhvaćene su sve trgovine, ugostiteljski i drugi uslužni objekti, kao i zajednički prostori centra Joker: uz ograničenje broja kupaca koji istovremeno mogu boraviti u trgovinama, na svim ulazima, u sanitarnim prostorijama te na ulazima u pojedinačne trgovine postavljena su beskontaktna sredstva za dezinfekciju te upute posjetiteljima za siguran posjet centru. Pojačano je redovno održavanje svih prostorija centra, sve dodirne površine (tipke dizala, rukohvati…) i sanitarne prostorije centra učestalo se  dezinficiraju, a posebna se pažnja posvećuje higijeni zraka kroz provjetravanje i pojačanu mehaničku ventilaciju.

Iz centra pozivaju sve posjetitelje na odgovorno ponašanje i pridržavanje protuepidemioloških mjera – držanje fizičkog razmaka, smanjivanje bliskih kontakata i redovitu higijenu ruku.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime