Stanić d.o.o., vodeći distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda, potpisao je ugovor za distribuciju Senna proizvoda na hrvatskom tržištu.

Asortiman Stanića d.o.o. koji obuhvaća više od 3 000 proizvoda vodećih svjetskih marki od ove se godine tako širi sa Senna proizvodima.
Ovom suradnjom tvrtka Stanić dodatno jača svoju prisutnost prvenstveno u HoReCa kanalu ali i u trgovini.

Svi ljubitelji kvalitete u ovim renomiranim proizvodima zasigurno će pronaći inspiraciju za brojne gurmanske specijalitete. SENNA je tradicionalna austrijska tvrtka i vodeći stručnjak za margarine, ulja i umake. Mnogobrojni proizvodi rade se na najsuvremenijim sustavima a uspjeh je potkrijepljen s 90 godina iskustva i aktivne predanosti. Riječ je o brendu koji ispunjava obećanje: pouzdana kvaliteta po atraktivnoj cijeni! Korištenjem Senna proizvoda za ukrašavanje i dopunjavanje vaših jela znači vrhunski okus koji će se svidjeti vašim gostima.

Od ove godine tvrtka Stanić u ponudi će tako imati preko 20 novih proizvoda poput ulja za prženje, majoneze, kečapa, senfa, tartara i nekoliko vrsta umaka u različitim gramažama prilagođenim malim i profesionalnim kupcima. Stanić d.o.o. tako nastavlja širenje svoje ponude inovativnim i kvalitetnim proizvodima prateći prehrambene trendove i životne navike potrošača.

Senna proizvode moći ćete pronaći u svim Stanić trgovinama Diskont Stanić, web shopu ili putem veleprodajnih predstavnika (091 2481 444, 091 2481 905)

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime