Sportska akademija Sparta Split upisuje nove članove. Svoj bogati sportski program za djecu, u kojem spajaju sport s igrom i zabavom, ove sezone nadopunjuju brojnim novostima. Među najvažnijima su sportska usmjerenja iz pojedinačnih sportova koja djeca mogu izabrati uz standardni program. Tu su i nove kreativne radionice.

Prošlogodišnjim likovnim radionicama ove se sezone pridružuju CSI radionice pod vodstvom apsolventice forenzike. Sparta je ove godine osigurala program i za mame i za tate, to su treninzi na bazi kickboksa i elemenata samoobrane za vrijeme kojih će biti organizirana igraonica za djecu roditelja koji treniraju. Uz sve to djecu i roditelje očekuju brojne novosti u programu, mnoštvo novih vježbica i igara, hrpa nove sportsko didaktičke opreme kao i njihovi entuzijastični treneri i trenerice, spremni za nove pobjede nakon ljetnog odmora.

S obzirom da je veliki broj djece potvrdio nastavka treniranja na jesen, broj mjesta je ograničen. Stoga bi zainteresirani roditelji trebali prijaviti svoje dijete za probni trening na vrijeme kako bi mu osigurali mjesto za trening. Prijave su besplatne i vrše se na broj mobitela 0992922220 kod trenera Nikole.