Optički studio Lux Vision tek nedavno je otvorio svoja vrata, a već se pozicionirao kao predvodnik u izradi svih vrsta progresivnih naočala u gradu Splitu. Jedni su od rijetkih koji koriste posebnu mobilnu aplikaciju svjetski poznate i priznate marke Zeiss, pomoću koje uzimaju individualne mjere za izradu progresivnih naočala.

Woodys Barcelona, Liu Jo, Laura Biagiotti, Byblos, S. Oliver, Porsche Design i Salvatore Ferragamo samo su neki od brendova čije okvire i naočale možete pronaći u ovom optičkom studiju. Na 60 metara kvadratnih novouređenog prostora na Poljičkoj cesti, možete obaviti besplatnu kontrolu vida, izraditi sve vrste naočala, ali i pronaći sve popularnije naočalne leće za rad na računalu. Posljednjih nekoliko godina pojava sindroma računalnog vida sve je izraženija, a razlog je što ispred različitih ekrana provodimo više od 3 sata dnevno.

Zato optički studio Lux Vision nudi kvalitetne Zeiss Blue Protect naočalne leće, posebno dizajnirane za podršku lakom i brzom perifernom vidu za cjelodnevnu udobnost. Pogodne su za dugotrajan rad na računalu, a nose se s tolikom lakoćom da će vam postati obavezni dodatak svim aktivnostima koje uključuju gledanje u ekran.

Vlasnik novog optičkog studija mladi je poduzetnik Ivan Mandarić, koji je nakon završetka Specijalističkog studija optometrije i nakon 10 godina rada u struci odlučio otvoriti svoju optiku. Iako je odluka o otvaranju došla netom prije pandemije koronavirusa odlučio je nastaviti po planu i nije htio odustati od projekta.

Smatram da u gradu postoji mjesta za mene i da ljudi zaslužuju dobiti pravu uslugu, s naglaskom na kvalitetu, a ne kvantitetu. Naše naočale izrađene su s užitkom i ljubavlju, uz stručno osoblje i individualni pristup prema svakom klijentu, kazao je Ivan.

Optika se nalazi u Splitu na adresi Poljička cesta 28/A, a trenutno su sve naočale na popustu od 20 %. Stoga je pravo vrijeme za posjetiti Lux Vision i svojim očima pokloniti zdravi Božić i još čišću i bistriju Novu godinu.

U tren oka do dobrog vida uz Lux Vision!

Moja reakcija na članak je...
Vau
47
Haha
1
Hagić
9
Hmmm
4
Plač
2
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime