Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

Splićani oduševljeni ponudom restorana, pogledajte delicije koje vas čekaju po super cijenama

„Želimo ponuditi gradu Splitu i Splićanima jedinstven ambijent, dostojan 21. stoljeća, u kojem, po pristupačnim cijenama, mogu uživati u spoju vrhunske gastronomije, umjetnosti i glazbe.“
SPONZORIRANI SADRŽAJ25. listopada 2023. 10:13
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Manifestacija „20 dana splitskih restorana“, u sklopu drugog Mjeseca gastronomije, traje od 14. listopada do 5. studenoga, a brojni Splićani već su se uvjerili u izvrsnu ponudu, koju su splitski ugostitelji pripremili kako bi počastili sugrađane te potaknuli lokalnu gastronomsku scenu - van sezone.

„Štorije o' spize su svakako odličan koncept, kojim želimo privući domaće goste da, po simboličnoj cijeni od 25€, probaju nešto drugačije, a opet pristupačno i vrate se u restorane tokom hladnijih dana.“ – poručio je Ivan Temšić, pobjednik showa 'Masterchef', koji je nedavno otvorio restoran eVala 1903 na Matejuški.

STORIJE SPIZA 1921X964 V02 kopija

Jedan od restorana koji se uključio u inicijativu je i novootvoreni Boiler, smješten na vrhu Marmontove ulice, koji nudi meni u tri slijeda za 20€:

„Ovakve priče u organizaciji Turističke zajednice grada Splita potrebne su za produžetak turističke sezone, ali što je najvažnije i za povratak Splićana u restorane, jer im se pruža prilika da, u našem slučaju - sve do kraja godine, otkriju nova mjesta za druženje.“ – poručuje Marko Đurašević, glavni kuhar Boiler Arts & Culture-a, koji je otvoren na nekadašnjoj lokaciji kultne zalogajnice Bastion:

„Želimo ponuditi gradu Splitu i Splićanima jedinstven ambijent, dostojan 21. stoljeća, u kojem, po pristupačnim cijenama, mogu uživati u spoju vrhunske gastronomije, umjetnosti i glazbe.“ – zaključio je Đurašević.

Uz eVala 1903 i Boiler, u manifestaciju „20 dana splitskih restorana“ su se uključili i Dujkin dvor, Tinel Trattoria, BAZA, Zinfandel, Restoran Corner, Olive Tree, Kadena, SidiBar, Pandora Greenbox, Corto Maltese, Bepa, Konoba Korta, Konoba Varoš, Restoran Laf i Uje Oil Bar.

Detaljan opis menija i cijena, koji se nude u svakom od navedenih objekata, možete pronaći klikom na ovu poveznicu, jer čarobna splitska jesen upravo poziva na nezaboravni ručak ili večeru u centru grada!

 

 

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
1
Haha
0
Nice
0
What?
0
Laž
1
Sad
1
Mad
0
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
Otvoren je Amaris Esthétique – novi centar za zdravlje, mršavljenje i oblikovanje tijela u Splitu
6
sat
Otvoren je Amaris Esthétique – novi centar za zdravlje, mršavljenje i oblikovanje tijela u Splitu
Arriva i Brioni udružili snage: karta od Zagreba do Zadra samo četiri, a do Splita pet eura
1
dan
Arriva i Brioni udružili snage: karta od Zagreba do Zadra samo četiri, a do Splita pet eura
Unesite božićni ugođaj cvijećem u svoje domove i obitelji
1
dan
Unesite božićni ugođaj cvijećem u svoje domove i obitelji
Ideje za božićne poklone: Evo kako pronaći dar koji zaista znači
1
dan
Ideje za božićne poklone: Evo kako pronaći dar koji zaista znači
Dolaze li turisti u Dalmaciju zbog gastronomije? Nakon velikog istraživanja pokrenut ambiciozan projekt, prve godine u fokusu je – dalmatinska kuhinja
2
dan
Dolaze li turisti u Dalmaciju zbog gastronomije? Nakon velikog istraživanja pokrenut ambiciozan projekt, prve godine u fokusu je – dalmatinska kuhinja
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.