Probao si Škatulin burger na adventu? Za tebe imamo dobru vijest, Škatula je u svoju ponudu uvrstila burger! Nakon brojnih pozitivnih komentara, pohvala i upita odlučili smo burger pripremiti na Škatula način i uvrstiti ga u standardnu ponudu.

“Škatula Single/Double burger”

Adventski burger u ponudu smo uvrstili pod imenima “Single” odnosno “Double decker” , a kao priloge ostavili smo mu zelenu salatu, cheddar sir, pancetu i coleslaw salatu dok sve objedinjuje brioche pecivo bogato umacima.

“Single” i “Double decker” burgeru također smo odlučili dati “upgrade” te smo u Škatula stilu napravili “Škatula Single/Double burger”. Burgere možete odabrati sa 100g (Single) mesa ili 200g (Double) mesa koji uz priloge čine kombinaciju za svačije nepce.

Škatula burger, kao najbolje iz ponude zahtijeva i dodatne priloge, pa smo tako odlučili poduplati priloge iz “Single/Double deckera” (zelena salata, cheddar sir, panceta), a uz to smo mu dodali jaje “na oko” i karameliziranu kapulu za najbolju puninu okusa.

Sendviči i BBQ rebarca

Uz burgere, ponudu BBQ Škatule objedinjuju sendviči (pulled pork i pulled chicken) i BBQ rebarca.

Rebarca BBQ Škatule, jedinstvene pripreme, specijalitet su ponude. Priprema zahtijeva višesatno smokanje rebaraca na niskim temperaturama kako bi se postigao željeni okus. Spremanje rebaraca također zahtijeva marinadu u fazi motanja, marinada je domaće proizvodnje kako bi okus bio točno po našoj želji. Domaća marinada rebarcima daje specifičan okus po izlasku iz smokera nakon faze motanja. No, prije posluživanja rebarca još prolaze proces karamelizacije gdje dobivaju slatkasti/chilli okus koji je specifičan za BBQ jela.

Ovako spremljena BBQ rebarca, pripremljena na dimu jedinstvena su ponuda u Splitu, a na to upućuje veliki interes naših posjetitelja.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime