Više od 200 milijuna žena širom svijeta pati od poremećaja pigmentacija koji mijenjaju kvalitetu njihovog tena. Dr.BRANT skincare je nadahnut pacijentima i ovom problematikom stvorio liniju BRIGHT THIS WAY™ kako bi zaštitio kožu od neželjenih hiperpigmentacija i UV oštećenja jedinstvenim formulama. Dark Spots No More® i C Scription™ su proizvodi najnovije linije koji sadrže visoko učinkovite kiseline, sastojke za blistavost kože i sastojak zlatnog standarda – vitamin C u obliku 20% THD askorbata.

Cilj je bio stvoriti tretman koji djeluje i na najtvrdokornije mrlje, što je postignuto prvenstveno koncentratom protiv tamnih mrlja DARK SPOTS NO MORE® koji djeluje izravno na sve vrste hiperpigmentacija, neovisno o tipu i tonu kože. Njegova posebnost je to što detektira kožu zahvaćenu svim vrstama hiperpigmentacija – tamnim mrljama, mrljama od akni, staračkim pjegama, melasmom, mrljama od sunca; te ih ciljano izbjeljuje dok niti malo ne izbjeljuje zdravu kožu.

Upravo je visoko koncentrirana formula s 21% posvjetljujućih sastojaka u koju je uključen i jedan od najtraženijih sastojaka u posljednje vrijeme – niacinamid i to 5%-tni, zaslužna za posvjetljivanje bilo koje vrste mrlja.

© Ian Jacob Photography

Uz njega je nezaobilazan serum C SCRIPTION™, proizvod koji se nanosi na cijelo lice nakon Dark Spots No More®. On ujednačava ten kože, zaglađuje linije, bore i potiče proizvodnju prirodnog kolagena. U sebi sadrži čak 20% čistog vitamina C u obliku 20% THD askorbata, sastojka koji se naziva i „zlatni standard vitamina C“, a topiv je u ulju što znači da prodire dublje u kožu te je jedan od najsnažnijih antioksidanata.

© Ian Jacob Photography

U svojoj formuli ima i ekstrakt limunskog kavijara što je bogati izvor prirodnih AHA kiselina koje rade piling i posvjetljuju mrlje te se zbog cijele kombinacije formuliranih sastojaka prije izlaganja suncu mora nanijeti zaštitni faktor na lice.

Proizvode iz nove Dr. BRANDT skincare linije možete pronaći na www.delmerion.hr, u bolje opskrbljenim ljekarnama te Muller dućanima.

© Ian Jacob Photography

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime