Slastičarnica Ganache iz Podstrane pravo je mjesto za ljubitelje domaćih slatkih proizvoda. U pet godina iskustva ova vrijedna ekipa proizvodi torte i kolače po narudžbi, ali i prepoznatljivi “domaći” sladoled. U ponudi ove simpatične slatke kućice su: torte, kolači, palačinke, coffee to go (Lavazza), dekorativne torte po narudžbi i sladoledi u toplijem dijelu godine.
I nakon zatvaranja kafića, ovdje možete naručiti kavu od 8 do 22 sata!
Upravo se prije nekoliko dana napunila godina dana od otvaranja kućice u Lučici u Strožancu koja je postala nezaobilazno mjesto sladokusaca. Radno vrijeme od ponedjeljka do subote je od 8 do 22 sata, a nedjeljom od 14 do 20 sati. Uslijed najavljenog zatvaranja kafića dobra je vijest za kavoljupce da slastičarnica Ganache u svojoj ponudi ima coffee to go (Lavazza).
Božićna ponuda kolača, krenule narudžbe
Ganache nikad ne staje na jednoj ponudi, te je za svoje kupce osmislio ovogodišnju božićnu ponudu kolača, a već je počelo primanje narudžbi.
100 posto domaće i ručno izrađeno
“Ono po čemu nas kupci prepoznaju je da je sve 100% domaće i ručno rađeno. Ne mutimo “kolače iz prašine”, već isključivo ručno pripremamo sve slastice od visoko kvalitetnih sastojaka (maslaca, vrhnja za šlag s preko 33% m.m. itd.) bez ikakvih aditiva i konzervansa”, poručuju iz Ganachea.
Odgovor je jednostavan: u Ganacheu je domaće stvarno domaće.
“…pa su tako i palačinke “ka domaće” od brašna, jaja, mlijeka i šećera, a da bi bile savršene uvik nabavljamo Nutellu proizvedenu u Njemačkoj, a cijena im je da ni doma nećete proć jeftinije – 13 kn dvi palačinke. Dođite i probajte, samo pazite da se ne navučete!” veselo komentiraju iz slastičarnice Ganache.
Svaka torta izlazi unikatno i savršeno
Obzirom da im je okus slastica, ali i svega ostalog što pripremaju na prvom mjestu na listi prioriteta redovito dorađuju recepte i usavršavaju svoje proizvode.
“Najjači vjetar u leđa su nam komentari zadovoljnih kupaca, ali cijenimo i konstruktivne kritike jer ne želimo jednokratne kupce.”
Posebna pozornost se posvećuje izgledu torti, osobito onih za posebne prigode, zato iz Ganachea svaka torta izlazi unikatno i savršeno dekorirana sukladno željama kupaca, a kako bi stalno napredovali redovito prate i testiraju nove trendove i tehnike u slastičarstvu.
Nama je ovo bilo kratko i slatko, a sada idemo zasladiti ovaj petak u slastičarnici Ganache u Strožancu.