Sladoledi.hr – najbolje mjesto za sladolede

Najpoznatiji brendovi sladoleda Snickers, Mars, Twix, Milka, Toblerone, Oreo, KitKat, Häagen-Dazs, Alpro i drugi, više su nego garancija vrhunske ponude

Bez obzira da li se pitate kako proširiti svoje poslovanje ili ostvariti bolju ponudu i veću zaradu, rješenje je vrlo jednostavno. S prepoznatljivim sladoledima vodećih svjetskih brendova ne možete pogriješiti. Stanić d.o.o. okupio ih je sve na jednom mjestu i od sada su lako dostupni i u vašem prodajnom prostoru.

  1. Sladoledi vodećih svjetskih brendova

Najpoznatiji brendovi sladoleda SnickersMarsTwixMilkaToblerone, OreoKitKat, Häagen-Dazs, Alpro i drugi, više su nego garancija vrhunske ponude.

  1. Impulsni i ugostiteljski program

Stanić d.o.o. u ponudi ima preko 100 vrsta sladoleda. Od impulsnih štapića, korneta, čašica, multipakova, do ugostiteljskih.

  1. Proširenje ponude i povećanje prodaje

Proširite vašu ponudu vrhunskim sladoledima, koju su must have ove sezone. Izaberite cijelu liniju jednog brenda ili napravite miks, garantiramo da će ih kupci obožavati! Računica je jasna, raznolika ponuda, privlačenje novih kupaca, veća prodaja.

  1. Škrinje različitih veličina i uzoraka

Stanić d.o.o. u ponudi ima kvalitetne rashladne vitrine raznih veličina koje se lako uklapaju u svaki prostor. Škrinje dolaze brendirane sa svjetskim brendovima i lako privlače pažnju.  Za sve koji vole sladoled na kuglice, Stanić nudi i ugostiteljske škrinje u raznim dimenzijama.

  1. Podrška kroz POS materijal

Kako biste privukli pažnju potrošača, Stanić d.o.o. osigurao je podršku kroz bogat i atraktivan POS materijal. Uz škrinje dobivate i brendirane cjenike, suncobrane, koševe za smeće… Ukoliko izaberete ugostiteljsku škrinju uz nju dobivate označivače okusa, držače za kornete, kornete, grabilice za sladoled…

  1. Snažna logistička podrška

Kako biste uvijek na vrijeme dobili najkvalitetniji sladoled, Stanić koristi vlastitu logističku mrežu. Uz centralno skladište u Zagrebu, ima još 6 distribucijskih centara u Rijeci, Puli, Zadru, Splitu, Dubrovniku i Osijeku). Osim toga, pokriva i tržište Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Prelistaj katalog sladoleda na linku i istraži cjelokupnu ponudu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
3
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime