Sidi bar otvorio je svoja vrata na Zapadnoj obali najsportskijeg grada na svijetu, Splita. Prekrasan pogled na more i 1700 godina staru Dioklecijanovu palaču nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

77 splitskih olimpijaca osvojilo je i donijelo u svoj Grad 96 olimpijskih medalja (19 dvostrukih osvajača olimpijskih medalja) u 11 različitih sportova (nogomet, veslanje, košarka, vaterpolo, plivanje, tenis, dizanje utega, rukomet, atletika, taekwondo, jedrenje).

Očarani tim nevjerojatnim podacima po kojima je Split zaista jedinstven u svijetu, odlučili smo kompletnu priču našeg Sidi bara ispričati kroz sportska dostignuća naših sugrađana.

Svako jelo iz ponude nosi ime jednog od gradova domaćina olimpijskih igara.

Prvo što primijetite u našem baru je mural sa slikama najvećih sportskih imena Splita, a među njima su se našla i dva glazbena simbola grada pod Marjanom, Oliver Dragojević i Dino Dvornik.

Pored standardne ponude jela i pića izdvojili bismo veliki izbor cocktaila i nargila. Od četvrtka do subote organiziramo glazbene večeri, a od nedjelje do srijede akcijske cijene na ručak i večeru, FAMILY TIME & SPORTS TIME.

Ispred nas su tri prekrasne večeri, pridružite nam se večeras (četvrtak) uz live acoustic by Teo Grčić, u petak uz live sax i Vicu Pavlova te u subotu uz DJ NIGHT i mađioničara Guya Pardillosa.

Informacije i rezervacije na 021 214 680.

Nakon što se nauživate najbolje olimpijske spize, prošetajte se samo nekoliko koraka i pročitajte imena svih osvajača olimpijskih medalja iz Splita, jer upravo na Zapadnoj obali ispred našeg Sidi bara, njima u čast su postavljene i spomen ploče.

Zapadna obala i Sidi bar će vam zajedno ispričati najljepšu olimpijsku priču na svijetu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime