ŠIBENIK Prešao na suprotni trak i izazvao sudar, ozlijeđeno četvero ljudi!

U ovoj prometnoj nesreći su i lakše ozlijeđeni 33-godišnji vozač i dijete putnik iz njegovog vozila, te 26-godišnja putnica iz vozila pulskih oznaka.

Jučer, 12.srpnja 2017.g. oko 16.10 sati na državnoj cesti D-33 prije ulaza u tunel Dumbočica se dogodila prometna nesreća u kojoj je 72-godišnji vozač zadobio teže tjelesne ozljede.


Do prometne nesreće je došlo kada je 72-godišnjak upravljajući osobnim automobilom marke Nissan pulskih registracijskih oznaka zbog neprilagođene brzine vozilom prešao na suprotni prometni trak i udario u osobni automobil iz suprotnog smjera marke Peugeot riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 33-godišnjak.

U ovoj prometnoj nesreći su i lakše ozlijeđeni 33-godišnji vozač i dijete putnik iz njegovog vozila, te 26-godišnja putnica iz vozila pulskih oznaka.

O ovoj prometnoj nesreći slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, te protiv 72-godišnjeg vozača optužni prijedlog.

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom 19- godišnjaka, 20-godišnjakom i maloljetnikom, osumnjičenima za ukupno osam kaznenih djela, od čega tri kaznena djela teške krađe i jednu krađu, te po dva kaznena djela uništenja i oštećenja tuđe stvari i neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, sve na području Knina u razdoblju od kolovoza 2016.g. do srpnja ove godine.

Utvrđeno je da je jedan od devetnaestgodišnjaka počinio sva navedena kaznena djela i to zajedno s drugim devetnaestogodišnjakom i maloljetnikom provalio u frizerski salon iz kojeg su ukrali novac, u automat s pićem i slatkišima iz kojeg su ukrali pića, te u diskont iz kojeg su također ukrali piće, te s 20-godišnjakom neovlašteno uzeo osobni automobil kojim su se koristili, a zatim ga ostavili, te tom prilikom s maloljetnikom oštetio automobil na način da su ga išarali sprejem.


Ovaj devetnaestogodišnjak se također sumnjiči da se neovlašteno koristio još jednim osobnim automobilom, te da je oštetio pano turističke zajednice, kao i da je ukrao mobitel.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja dvojica 19-godišnjaka i dvadesetogodišnjak su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku, dok prema maloljetniku slijedi kaznena prijava redovnim putem.Proteklog dana na ovom području od značajnijih sigurnosnih događaja su prijavljene tri teške krađe i krađa, i to: -12.srpnja u Brodarici je nepoznati počinitelj provalio u parkirano vozilo iz kojeg je na štetu 39-godišnjaka, 41-godišnjaka i 26-godišnjaka ukradena tehnička oprema u vrijednosti od više desetaka tisuća kuna,

-istog dana u Srimi je nepoznati počinitelj provalio u apartman i kojim se koristi 41-godišnja slovačka državljanka ukrao novac,

-istog dana na Srimi je nepoznati počinitelj provalio u apartman kojim se koristi 42-godišnji slovenski državljanin iz kojeg nije ništa ukradeno,

-9./10.srpnja u Rogoznici je nepoznati počinitelj 66-godišnjem slovačkom državljaninu s brodice na vezu ukrao izvan brodski motor, a nastala šteta je više tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0