Od četvrtka 15. listopada do srijede 28. listopada u svim Diskontima Stanić možete pronaći novu super ponudu po odličnim cijenama! Novi katalog posvećen je poznatom talijanskom specijalitetu i donosi odlične sastojke koji će vas doslovno natjerati da pizzu napravite u kućnoj radinosti, u standardnoj ili nekoj novoj kombinaciji.

Zbog jednostavnosti sastojaka i pripreme pizza je omiljeni izbor u različitim prigodama, a budući da dolazi u mnogim kombinacijama svatko će pronaći omiljeni okus za sebe, tako da s njom ne možete pogriješiti.

Postoji jako puno različitih verzija pizze tako da ju možete napraviti s kojim god sastojcima poželite, a u novom katalogu pronaći ćete sve, od Šunke za pizzu po 29,99 kn za kilogram, Mozzarelle ribane 200 g za 9,99 kn za klasičare, do Plodova mora po 34,99 kn i Škampi 29,99 kn za odvažnije.

Jedan od najukusnijih nadjeva za pizzu je umak od rajčice ( Mutti Passata 6,99 kn ), mozzarelle ( Bayernland Mozzarella 1kg – 39, 99 kn ), kapara ( 9,99 kn – 180 g ) i svježeg bosiljak – probajte vjerujemo da ćete uživati!

Kišni dani pred nama pozivaju nas da istražujemo gurmanske specijalitete i osmislimo svoju hranu za utjehu. Od sada u svakom katalogu Diskont Stanić donosi po jedan novi recept koji je nastao u suradnji sa chefovima bistroa Chill&Grill iz Zagreba, koji će svoje višegodišnjim iskustvo i znanje podijeliti s nama kroz gastronomske poslastice koje možete pripremiti i Vi sami u svojim domovima. Recept potražite ovdje.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime