Royal Models Croatia organizirala je casting povodom upisa novih članova u školu modelinga i agenciju. Dugo iščekivani casting pod budnim okom višestruke hrvatske i svjetske misice Dore Vukušić održan je ove nedjelje u TC Joker.

Mnoštvo prekrasnih, nasmijanih lica, već profilirani karakteri te izniman potencijal zainterersiranih kako djevojaka tako i mladića, oduševio je sve prisutne koji su se tamo našli tom modnom prilikom.

Edukaciji modela bitno će pridonijeti predavanja i radionice Željane Balagović vlasnice salona Tanagra o primjerenoj njezi i održavanju kose, modernim frizurama te predavanja i edukacije magistra kineziologije Marka Skomrlja iz centra Warehouse.

Castingu i svojom sugestijom u odabiru novih lica nazočili su fotograf David Bandić, fitness instruktorica Lara Razmilić koja će novim modelima održati predavanje o važnosti treninga, fizičke aktivnosti, važnosti zdravlja i prehrane, te Ante Vukušić zahvaljujući kojem će tijekom radionica naučiti kako pravilno nanijeti make up.

Napomenimo kako je RM organizirana kao škola za modele u dobi od 3 do 16 godina te modna agencija za članove od 16 do 24 godine, koja će osim educiranja osnovama iz svijeta mode djece, teenagera i mladih, usmjeravati svoje članove u specifičnu kulturu življenja obogačujući program raznim edukacijama i radionicama s različitim kadrom stručnjaka (komunikolozi, nutricionisti,  stilisti, frizeri, vizažisti, fitness treneri).

Termini proba na adresi Ruđera Boškovića 18 održavat će se po dobnim skupinama:

Do 14 godina utorkom, srijedom i četvrtkom od 19 do 20 sati, te subotom od 11 do 12 sati

Stariji od 14 godina  utorkom, srijedom i četvrtkom od 20 do 21 sat, te subotom od 12 do 13 sati

S nestrpljenjem iščekujemo prve rezultati članova.

I ne zaboravite,uspjeh članova RM mjeri se individualnim pristupom ekspertnog tima i podrške roditelja u zajedničkom projektu izgradnje snova njihove djece.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime