REZERVIRAJTE NA VRIJEME Proslave pričesti, krizme ili krštenja odsada i u Restoranu Kampus

Moderan industrijski stil uređenja, pažljivo dekoriran prostor, vrhunska klimatizacija, besplatan parking i bogat jelovnik učinit će da bezbrižno i sa zadovoljstvom proživite te važne životne događaje i da oni ostanu jedna lijepa uspomena

Vrijeme pred nama bit će bogato važnim životnim događajima koji su odgođeni zbog nepovoljne epidemiološke situacije koju smo donedavno imali. I pričesti, i krizme i krštenja čekali su neke bolje dane koji su izgleda napokon došli. Nema sumnje da će restorani biti popunjeni i da će se tražiti mjesto više, stoga vam nudimo još jednu alternativu.

Studentski centar u Splitu za ovakve događaje na raspolaganje stavlja svoj Restoran Kampus na splitskom kampusu, točnije VIP salon ovog restorana koji prima do 70 uzvanika. Moderan industrijski stil uređenja, pažljivo dekoriran prostor, vrhunska klimatizacija, besplatan parking i bogat jelovnik učinit će da bezbrižno i sa zadovoljstvom proživite te važne životne događaje i da oni ostanu jedna lijepa uspomena.

Osoblje Studentskog centra u Splitu se već dokazalo u organizaciji mnogobrojnih vjenčanja u ovom restoranu, ali i po catering uslugama na različitim velikim događajima u gradu Splitu, stoga nema sumnje da će svoju profesionalnost dokazati i u organizaciji malo intimnijih druženja kao što su proslave prve pričesti, krizme, krštenja ili rođendani.

Zainteresirani posjetitelji na raspolaganju imaju tri menija s cijenama od 180 kuna po glavi za prvi, 220 kuna za drugi do 280 kuna za treći, najbogatiji meni. Svaki meni uključuje piće dobrodošlice, vino, vodu, sokove, pivo i kavu, dok broj sljedova jela varira o odabranom meniju. Crni ili teleći rižoto za predjelo? Ili možda ipak istarski fuži s tartufima? Dalmatinska pašticada ili grdobina u  umaku od pjenušca za glavno? Janjetina s ražnja, teletina ispod peke ili punjene pečene lignje?

Odabir Restorana Kampus za mjesto vaše proslave izaziva samo slatke brige i dileme. Više  informacija o ponudi i slobodnim terminima pronađite na poveznici https://www.cateringsc.hr/proslave .

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime