Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

REZERVIRAJTE NA VRIJEME Proslave pričesti, krizme ili krštenja odsada i u Restoranu Kampus

SPONZORIRANI SADRŽAJ4. ožujka 2021. 14:07
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Vrijeme pred nama bit će bogato važnim životnim događajima koji su odgođeni zbog nepovoljne epidemiološke situacije koju smo donedavno imali. I pričesti, i krizme i krštenja čekali su neke bolje dane koji su izgleda napokon došli. Nema sumnje da će restorani biti popunjeni i da će se tražiti mjesto više, stoga vam nudimo još jednu alternativu.

Studentski centar u Splitu za ovakve događaje na raspolaganje stavlja svoj Restoran Kampus na splitskom kampusu, točnije VIP salon ovog restorana koji prima do 70 uzvanika. Moderan industrijski stil uređenja, pažljivo dekoriran prostor, vrhunska klimatizacija, besplatan parking i bogat jelovnik učinit će da bezbrižno i sa zadovoljstvom proživite te važne životne događaje i da oni ostanu jedna lijepa uspomena.

Osoblje Studentskog centra u Splitu se već dokazalo u organizaciji mnogobrojnih vjenčanja u ovom restoranu, ali i po catering uslugama na različitim velikim događajima u gradu Splitu, stoga nema sumnje da će svoju profesionalnost dokazati i u organizaciji malo intimnijih druženja kao što su proslave prve pričesti, krizme, krštenja ili rođendani.

Zainteresirani posjetitelji na raspolaganju imaju tri menija s cijenama od 180 kuna po glavi za prvi, 220 kuna za drugi do 280 kuna za treći, najbogatiji meni. Svaki meni uključuje piće dobrodošlice, vino, vodu, sokove, pivo i kavu, dok broj sljedova jela varira o odabranom meniju. Crni ili teleći rižoto za predjelo? Ili možda ipak istarski fuži s tartufima? Dalmatinska pašticada ili grdobina u  umaku od pjenušca za glavno? Janjetina s ražnja, teletina ispod peke ili punjene pečene lignje?

Odabir Restorana Kampus za mjesto vaše proslave izaziva samo slatke brige i dileme. Više  informacija o ponudi i slobodnim terminima pronađite na poveznici https://www.cateringsc.hr/proslave .

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
0
Haha
0
Nice
0
What?
0
Laž
0
Sad
0
Mad
0
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
AI Navigatori: Europski Erasmus+ projekt koji gradi most između umjetne inteligencije i obrazovanja
19
sat
AI Navigatori: Europski Erasmus+ projekt koji gradi most između umjetne inteligencije i obrazovanja
Nova trgovina Stanić Diskont u Kaštel Gomilici već je otvorena – osvoji 2 x 100 eura za kupovinu
2
dan
Nova trgovina Stanić Diskont u Kaštel Gomilici već je otvorena – osvoji 2 x 100 eura za kupovinu
Završnica Adventa na Kampusu uz koncert Andree Šušnjare
2
dan
Završnica Adventa na Kampusu uz koncert Andree Šušnjare
Kuhar ste i ljubitelj tradicionalne dalmatinske kuhinje? Prijavite se na masterclass s vrhunskim chefovima i sudjelujte u stvaranju prvog Manifesta hrvatske kuhinje
2
dan
Kuhar ste i ljubitelj tradicionalne dalmatinske kuhinje? Prijavite se na masterclass s vrhunskim chefovima i sudjelujte u stvaranju prvog Manifesta hrvatske kuhinje
Znamo gdje je i kada novi koncert Ane Uršule Najev
2
dan
Znamo gdje je i kada novi koncert Ane Uršule Najev
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
Copyright © 2017-2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.