Nova godina donosi nam nove želje, nove događaje i nove nezaboravne trenutke. Upravo vjenčanje je jedan od veličanstvenih trenutaka koje pamtimo cijeli život. I zato, dragi mladenci, dopustite nam da zajedno s Vama uveličamo krunidbu Vaše ljubavi. Bajkovita atmosfera i savršena kulisa novootvorene dvorane za vjenčanja “Kampus“ na Splitu 3, ispunit će sve Vaše želje te biti idealno mjesto za Vaše slavlje. Zaboravite na brigu oko traženja dvorane po mjeri i opušteno zaplešite prvi bračni ples u restoranu “Kampus“.

Ekskluzivna dvorana “Kampus“ jedinstvenog je koncepta, a moderno uređeni restoran sa svojim interijerom, visokim stropom i odličnom klimatizacijom odiše romantikom i garantira poseban doživljaj. Da u čarobnoj atmosferi svi uzvanici mogu bezbrižno uživati, nudimo dodatnu pogodnost organiziranja svadbene večeri u našem restoranu, a to je noćenje u apartmanima koji se nalaze u sklopu restorana. Kada tome pridodate činjenicu da je restoran “Kampus“ kapaciteta od 150 do 400 uzvanika s parkingom od 200 mjesta, jasno je da nam je svaki detalj itekako bitan.

Zahvaljujući profesionalnoj rasvjeti, velikoj disko-kugli i prostranoj bini, ovaj restoran u sekundi postaje moderna diskoteka s ugodnim plesnim podijem. Ugostiteljske usluge također pružaju raznoliku lepezu izbora, a sve prema željama mladenaca. U svojoj ponudi osim individualnog menija, mladenci mogu birati između pet vrhunsko pripremljenih menija svečane večere na koje je do 01. travnja popust od 20%. Stoga svoj idealni jelovnik možete pronaći već od 36€ po osobi. Za pravi gastronomski užitak, na raspolaganju je profesionalno osoblje restorana među kojima su koktel-majstor, sommeliere, barista te kuhar za show cooking. Večera za djecu do šest godina je besplatna, dok se za djecu od 7 do 12 godina plaća 50% cijene. Stolovi mogu biti okrugli za 8 do 10 osoba ili pravokutni, koji mogu ugostiti 50 do 150 osoba. Hranu je moguće poslužiti i po principu izložbenog stola.

Cjenik možete pogledati OVDJE.

Odlična lokacija, atraktivno uređenje, vrhunske delicije i profesionalno osoblje potrebni za vaš dan iz snova, nalaze se na jednom mjestu. Restoran “Kampus“ je tu za Vas kao idealan partner za početak novog poglavlja u Vašim životima. Zajedno s nama, zlatnim slovima ispišite prve stranice Vaše bračne priče!

Više informacija potražite na linku, a ovdje pogledajte kako restoran pretvaramo u čarobnu bajku.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
9
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
5
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime