Znajući kako nam je svima teško u ovoj situaciji kada moramo ostati u kućama kako bismo sačuvali svoje i tuđe zdravlje, osoblje restorana Coccolo u Trogiru Vam nudi besplatnu dostavu na području od Marine do Kaštela svih dnevnih marendi, gotovih jela te posebne ponude iz njihovog bogatog menija.

Za sve narudžbe poviše 150 kuna pripremili su i poseban poklon, prigodnu sirnicu koja je dio ponude restorana.

Marende su svaki dan svježe, kao i sve namirnice s kojima kuhari poštujući smjernice o zaštiti pripremaju jela za dostavu.

Kada već morate ostati kući, a baš danas niste raspoloženi za kuhanje, ne brinite jer ukućani će biti i više nego zadovoljni pripremljenim jelima, a ni ponuda nije mala. Tako se može pronaći za svačije nepce ponešto. Topla i hladna predjela, čak i juhe, roštilj program, pizze i dnevne marende na žlicu stižu na Vašu adresu.

Iz Coccola poručuju kako su voljni pokriti i šire područje dostavom za veće narudžbe jer su svjesni nezavidne situacije i ozbiljno su se prihvatili onoga što rade najbolje kako bi ljudima olakšali rasteretivši ih pripremom marendi, ručkova i večera.

Do sada su sloganom pozivali u restoran, ‘Ne lutaj okolo dođi u Coccolo’, a sada restoran Coccolo dostavlja na vašu adresu. Ne brinite nisu svemirci, to je osoblje restorana odjeveno u jednokratna odijela s maskama i rukavicama nose vaš odabrani obrok.
Želimo Vam dobar tek.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime