Provalio u dvije crkve, ukrao nekoliko tisuća kuna i računalo!

U samo 24 sata u Zadru su zabilježene 3 teške krađe i 7 krađa

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su tri
teške krađe i sedam krađa, te tri narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano
je 12 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena, a jedna
ima neutvrđene ozljede.


U noći s nedjelje na ponedjeljak, u Ulici gospe Maslinske u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u dvije crkve te otuđio nekoliko tisuća kuna i računalo.
Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U protekla četiri dana, na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u gliser u vlasništvu 40-godišnjaka te otuđio alat i štapove za ribolov vrijedne nekoliko tisuća kuna, dok je jučer  poslijepodne, na Biogradskoj cesti u Zadru, nepoznati počinitelj provalio u prodavaonicu u vlasništvu 50-godišnjaka te otuđio manji novčani iznos.
Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer tijekom noći, u Bibinjama, nepoznati je počinitelj, iz kuće u vlasništvu 39-godišnjakinje otuđio nekoliko tisuća kuna.

U protekla četiri dana, u Sukošanu, nepoznati je počinitelj otuđio prikolicu za brodice u vlasništvu 70-godišnjeg državljanina Italije, vrijednu nekoliko tisuća kuna, a u noći s nedjelje na ponedjeljak, u Sabunikama, nepoznati je počinitelj iz kuće koju koristi mađarski državljanin otuđio nekoliko tisuća kuna.

U nedjelju poslijepodne, u trgovačkom centru u Biogradu, nepoznati je počinitelj otuđio odjevne predmete vrijedne nekoliko tisuća kuna, dok je u  subotu, na otoku Molatu, nepoznati počinitelj otuđio gumenjak s vanbrodskim motorom u vlasništvu 47-godišnjeg nizozemskog državljanina, vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Jučer poslijepodne, u Sukošanu i Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili novčanike u vlasništvu dvoje državljana Slovenije i Njemačke, vrijedne nekoliko tisuća kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je
kaznena prijava.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0