Poznati hrvatski lanac zlatarnica, s najvećim izborom vjenčanog prstenja u regiji, sljedeći tjedan priprema priliku koju ovogodišnji mladenci ne smiju propustiti.

Zlatarnice Đonlić, brend koji je 1983. osnovao Ivan Đonlić, ponosi se mnogočime; tradicijom, kvalitetom, ali i zavidnom kolekcijom vjenčanog prstenja. Ovaj lanac zlatarnica već tri godine izlaže na splitskom Wedding Day sajmu vjenčanja, koji je ove godine otkazan zbog virusa COVID-19.

Međutim, kreativni tim Zlatarnica Đonlić nije dopustio da mladenci zbog toga ostanu bez vjenčanog prstenja iz snova. Kako bi i ovogodišnji mladenci imali priliku svoje prstenje naručiti po najpovoljnijim cijenama, oni će sljedeći tjedan u svim svojim poslovnicama ponuditi ekskluzivne popuste:

– Mi već godinama izlažemo na splitskom sajmu vjenčanja i uvjerljivo smo najveći, najbolji i najprometniji štand na Wedding Dayu. Prošle smo godine osvojili i nagradu sajma za najbolju promociju djelatnosti, a to nam zaista mnogo znači.

Kako će izgledati ovogodišnji “sajam” koji organiziraju i kako mladenci mogu iskoristiti velike popuste govori nam direktor i osnivač brenda, Ivan Đonlić:

– Od 22. do 27. ožujka ćemo u našim poslovnicama imati velike popuste na čitavu kolekciju vjenčanog prstenja, a svi koji se odluče za narudžbu odmah dobivaju i poklon iznenađenja. Detalje o pogodnostima objavit ćemo sljedeći tjedan na našim društvenim mrežama, ali svakako pozivamo sve koji se ove godine vjenčaju da bez obveze barem pogledaju naš ogroman izbor u kojem imamo više od tri tisuće modela vera.

Pogodnosti, dakle, traju kroz sljedeći tjedan. Detalje će objaviti na njihovom Instagram i Facebook profilu, a više informacija o njihovim poslovnicama i radnom vremenu možete pronaći klikom ovdje. Važno je napomenuti kako će, zbog održavanja epidemioloških mjera, zainteresirani parovi morati rezervirati termin u trajanju od jednog sata za razgledavanje vjenčanog prstenja. To možete učiniti već sada na ovom linku.

– Siguran sam da će svi pronaći nešto što im se sviđa – zaključuje direktor Ivan Đonlić.

Moja reakcija na članak je...
Vau
9
Haha
1
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime