Premijera splitskog horora na petak 13.: Šesteročlana grupa studenata kreće u istraživanje starog napuštenog naselja…

"Naš kratki film izlazi baš na petak 13. i ako nemate vremena za gledanje običnih horor filmova, za naš ćete vjerojatno moći izdvojiti 12 minuta"

Grupa splitskih prankstera, među kojima je i mladi Marin Jurašin, imaju svoj YouTube kanal na kojem objavljuju videa zanimljivih, a povremeno i prilično opasnih pothvata.


Jučer su objavili trailer svog novog kratkog horror filma koji izlazi na petak 13.

U centru zbivanja je šesteročlana grupa studenata koji se zbog malo adrenalina upuštaju u avanturu istraživanje starog napuštenog naselja. Nedugo nakon ulaska u prvu napuštenu građevinu, shvaćaju da unutra nisu sami…

– Ovo je naš prvi kratki film i odmah smo krenuli s hororom jer volimo horore. Imali smo dobru ideju za lokaciju snimanja i samu radnju. Za dva dana je petak 13. i znamo da je tada običaj naći se navečer s ekipom i dobro se isprepadati uz par horora. Naš kratki film izlazi baš na petak 13. i ako nemate vremena za gledanje običnih horor filmova, za naš ćete vjerojatno uspiti izdvojiti vremena jer traje samo 12 minuta – kazao nam je Marin Jurašin, jedan od autora i glumaca.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0