Predstavnici Hajduka i prvi čovjek Županijskog saveza Splitske županije Marko Erceg te predsjednik Dugopolja i predstavnik 2. HNL Jure Bosančić napustili su Sheraton. Kos je na izlasku kazao kako neće podržati rad nelegalne skupštine. Marko Erceg, predsjednik Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije zatražio je raspuštanje skupštine i sazivanje nove, javlja N1.

-Kao predsjednik NS-a splitsko-dalmatinske županije mogu pričati o maćehinskom odnosu HNS-a prema Dalmaciji. Mi u 2017. godini od krovne kuće hrvatskog nogometa nije dobio niti jednu jedinu kunu. U tom kontekstu je posebno uvredljivo – rekao je Erceg.

Predsjednik uprave Hajduka, Ivan Kos, stao je u obranu svojih kolega.

-Upravo na tragu ovog što su kolege Marasović i Erceg rekli, ne možemo prihvatiti izmjenu i dopunu dnevnog reda. Poslovnik i Izborna Skupština su sazvani prema starom poslovniku. Kao što smo vidjeli, u izmjeni dnevnog reda se danas želi izmijeniti poslovnik. Moram stati u obranu mojih kolega. Puno toga smo pripremili za raspravu. Puno smo puta pozivali na dijalog i razgovor. Vi gospodine Šuker znate kako je to prošlo, nažalost i po nas i po Hajduk. Ova Izborna Skupština je ilegalna, da ne koristim dublje riječi, stoga ne možemo u njoj sudjelovati – rekao je na skupštini, javlja N1.

Kako N1 doznaje, za vrijeme govora na govornici Hajdukovim predstavnicima isključivani su mikrofoni.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0