Dopustite da vam predstavimo POLARIS, superpremium hranu za pse prilagođenu njihovim stvarnim biološkim i prehrambenim potrebama.

Psi u svom prirodnom okruženju jedu hranu bogatu životinjskim proteinima u savršenom omjeru sa životinjskim masnoćama, dostupno voće, povrće te trave.
Vođeni ovim, receptura POLARIS hrane za pse je bazirana na prirodnim sastojcima, bez dodatka žitarica, umjetnih boja, pojačivača okusa i bez piletine.

Temelji se na najmanje 65% sastojaka životinjskog podrijetla, dok ostatak čine superhrana, povrće, vitamini, minerali i ljekovite trave jer je to idealna kombinacija za održavanje zdravlja vašeg psa te prevenciju bolesti.

Sastojci životinjskog podrijetla su svježe meso, filei, s kostima, u kombinaciji od više različitih životinja (janje i losos, patka i puretina, puretina i losos, govedina i puretina), što omogućava istodobnu zastupljenost više različitih aminokiselina, a one su bitne za izgradnju proteina koji sudjeluju u mnoštvu procesa u tijelu (razgradnja hrane, rast stanice, zacjeljivanje tkiva, kao izvor energije).

Njihovo svakodnevno unošenje je jako bitno, jer za razliku od masnoća ili ugljikohidrata, njih tijelo ne može pohraniti za kasnije korištenje, pa je bitno da prehrana sadržava sve potrebne aminokiseline, a POLARIS je hrana bogata različitim proteinima.

Probavni sustav je važan za normalno funkcioniranje cijelog organizma, i njemu je u POLARIS recepturi posvećena velika pažnja.

Za održavanje zdrave crijevne flore i njenu obnovu dodani su sljedeći sastojci: prebiotic ActiveMOS, veoma učinkovit u vezivanju patogena za sebe, a ne na stijenke crijeva (npr. E.Coli), korijen cikorije, čisti izvor inulina, hrane za dobre bakterije, psyllium, netopiva vlakna koja povećavaju volumen i omekšavaju stolicu te povećavaju broj dobrih bakterija. Kažu da obrana organizma počinje u crijevima, pa stoga birajte hranu koja je dobra za crijeva vašeg psa. Birajte POLARIS.

Od povrća, u POLARIS recepturu su dodani krumpirove pahuljice i grašak, oboje ugljikohidrati s niskim glikemijskim indeksom, a to nam je važno jer ne želimo da naš pas ima nagli porast glukoze u krvi, jer se time potiče prejako lučenje inzulina, kojem slijedi naglo snižavanje glukoze u krvi, a takve oscilacije nisu zdrave jer uzrokuju pretilost i povećavaju rizik od bolesti.

U sastavu POLARIS grain free hrane za pse pronaći ćete i ovo:

– omegu 3 iz lanenog ulja, za zaštitu srca
– jukku, biljku koja upija amonijak te na taj način smanjuje neugodan miris stolice
– masne kiseline 3&6 u idealnom omjeru za zdravu kožu i sjajnu dlaku
– kondroitin i glukozamin, obnavljaju i podmazuju zglobove štiteći ih od upala i starenja
– MacroGard, izvor betaglukana koji izaziva učinkovitu reakciju imunološkog sustava
– spirulinu, kao prirodni antioksidans
– začinsko bilje ružmarin, majčinu dušicu, peršin,..

POLARIS pruža vašem psu cjelovitu, bogatu i nadasve ukusnu prehranu koja zadovoljava sve njegove potrebe te preventira bolesti i starenje vašeg ljubimca.

U prodavaonicama ŽIVOTINJSKOG SVIJETA odaberite POLARIS grain free hranu obzirom na dob, veličinu, stanje vašeg ljubimca u pakiranjima od 2.5 kg i 5 kg:
– hrana za štence svih pasmina, 65% proteina, puretina/losos
– hrana za štence velikih pasmina, 69% proteina, janjetina/losos
– hrana za odrasle pse malih pasmina, 68% proteina, janjetina/losos
– hrana za odrasle pse malih pasmina, 66% proteina, losos/puretina
– hrana za odrasle pse svih pasmina, 65% proteina, patka/puretina
– hrana za odrasle pse svih pasmina 67% proteina, govedina/puretina

Vaši ljubimci zaslužuju samo najbolje, zato odaberite POLARIS!

Ugodnu kupnju od srca vam želi vaš Životinjski Svijet! … jer i oni zaslužuju ljubav.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime