Super je osjećaj potrošiti manje, a kupiti više. A uz pametan shopping uz popuste u vašem City Centeru one, to je itekako moguće. Sportske aktivnosti postale su dio svakodnevice, a dobra oprema, odjeća i obuća važni su za što bolje rezultate.

Popusti u Intersporta, Amadeusa, Orsaya…

Zato svratite u Intersport koji nudi popuste do 30% na dio asortimana. A popust od 25% na sve, uz minimalno potrošenih 200 kuna, pronaći ćete u trgovini OVS. Amadeus vas daruje s 30% popusta na kupljeni drugi artikl i ta akcija se odnosi na cijeli asortiman, a po nove traperice svratite u Orsay jer ćete ih kupiti uz 20% popusta.

Osvježite i vaš dom i to s novim madracem kojega u trgovini Dormeo možete pronaći uz 20% popusta te uz kvalitetno posuđe iz trgovine Lonci&Poklopci koja nudi popuste do 50% na velik izbor Korkmaz kuhinjskog posuđa, uređaja, pomagala i pribora. Odličnu priliku za kupnju MacBook Aira, uz ušteđenih 2.300 kn, pripremila je trgovina iStyle.

Mass vas nagrađuje proljetnim popustom do 50% na zatvorenu proljetnu obuću iz prošle sezone, a popuste u istom iznosu pripremila je i trgovina La Perla. Nakon odličnog shoppinga opustite se i uljepšajte uz 50% popusta na tretmane maderoterapije i kavitacije te 15% na tretmane lica u oazi ljepote – City spa.

Informirajte se o svim popustima na web stranici City Centera one i spremni krenite u novu shopping avanturu.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime