POLICIJA TRAGA ZA KRADLJIVCEM Provalio u crkvu i ukrao novac od milodara!

Policija traga za kradjivcem

U Policijskoj postaji Drniš je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakinjom i 20-godišnjakinjom koje su osumnjičene za četiri teške krađe i krađu.


Utvrđeno je da su osumnjičene tijekom travnja ove godine u Kanjanima provalile u četiri obiteljske kuće odsutnih vlasnika iz kojih nisu ništa ukrale, te da su 55-godišnjaku iz istog mjesta ukrale novac, također iz njegove obiteljske kuće.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene su uz kaznenu prijavu predane u pritvorsku policijsku jedinicu ove Policijske uprave.

Proteklog dana na ovom području od značajnijih sigurnosnih događaja je prijavljeno sedam teških krađa, tri krađe i neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, i to: -u vremenu 15.travnja-12.srpnja nepoznati počinitelj je u Sitnom Donjem provalio u pušnicu 68-godišnjaka i ukrao bakreni kotao, a nastala šteta je više stotina kuna,

12./13.srpnja je nepoznati počinitelj u Murteru provalio u kiosk iz kojeg je ukraden novac, a 13.srpnja u Primoštenu provalio u parkirano vozilo 34-godišnjeg slovačkog državljanina i ukrao novac, dokumente i mobitel.

U vremenu od 12.travnja-13.srpnja nepoznati počinitelj je u Tribunju provalio u crkvu i ukrao novac od milodara.


13.srpnja je nepoznati počinitelj u Murteru provalio u benzinsku crpku iz koje su ukradena pića i cigarete, a šeta će biti naknadno utvrđena,

U vremenu 10.-13.srpnja je nepoznati počinitelj u Šibeniku provalio u kuću 71-godišnjakinje iz koje je ukraden zlatni nakit u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.13.srpnja je nepoznati počinitelj u Šibeniku provalio u stan 48-godišnjakinje iz kojeg je ukraden novac,

10./11.srpnja u Kninu je nepoznati počinitelj iz kuće 50-godišnjaka ukrao suhomesnate proizvode u vrijednosti od par tisuća kuna.

13.srpnja u Skradinu je nepoznati počinitelj 23-godišnjoj poljskoj državljanki ukrao novčanik s novcem i dokumentima.

Noćas, 13./14.srpnja je nepoznati počinitelj na Jadriji iz kuće 53-godišnjakinji ukrao torbu s novcem, dokumentima i osobnim predmetima ,a iste noći u Jezerima se nepoznati počinitelj koristio osobnim vozilom 43-godišnjaka koje je bilo parkirano s ključevima u bravi, a koje je naknadno pronađeno u blizini autokampa u istom mjestu.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

13.srpnja su dva građanina s ovog područja policijskim službenicima dragovoljno predala tri ručne bombe i 20 komada streljiva, a što je pohranjeno u skladište Policijske uprave do uništenja.

Podsjećamo, kcija „Manje oružja- manje tragedija“ još uvijek traje, te da mogu dragovoljno predati oružje bez zakonskih sankcija. Isto mogu učiniti pozivom na broj 192, a nakon zaprimljene dojave će policijski službenici u civilu vozilom bez policijskih obilježja doći na njihovu adresu i isto preuzeti i pohraniti na sigurno do uništenja.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0