Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

OVOG PETKA I SUBOTE U SPLITU NOVA PRIČA, CHEESE WEEKEND U RESTORANU NOIR wine, cheese and more!

SPONZORIRANI SADRŽAJ / Foto: Promo14. kolovoza 2020. 01:11
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Kravlji, ovčji, kozji ili miješani, tvrd ili mek, mlad, zreo ili "prezreo" sir, te bijela ili crvena, suha ili slatka, aromatična ili ne, mlada ili odležana, pjenušava ili mirna vina.

Uz takvu ponudu čini se da je poprilično teško odabrati najbolju kombinaciju no poštivanjem nekoliko pravila, dvije izvrsne namirnice će zajedno biti bolje nego svaka posebno. Prvenstveno treba uskladiti zrelost sira i vina te intenzitete njihova mirisa i okusa.

Kada želimo pronaći vino koje dobro ide uz određeni sir, želimo ustvari naći kombinaciju u kojoj ćemo podjednako uživati i u jednom i u drugom. Sir ne smije „nadjačati“ vino, ali ni obrnuto, vino ne smije biti takvo da potpuno zasjeni sir. Idealno je kada u ustima u isto vrijeme osjetimo i sir i vino, a jedno iz drugog izvlače ono najbolje.

noir (2)
GALERIJA
Kliknite za pregled

Team restorana Noir i njihov kućni sommelier omogučiti će vam da ovog petka i subote da uživate u vrhunskim sirevima sparenim s vrhunskim vinima po uistinu pristupačnim cijenama.

Cheese weekend nije početak priče o siru u  restoranu Noir, jer priča o siru u Noira traje od samog otvorenja Noira. Vitrina u kojoj odležavaju i zriju sirevi samo je  jedan dokaz kako gostu ne žele ponuditi polovičan proizvod već ono najbolje.

A mi iz svega viđenog  možemo zaključiti, nije zanemariva činjenica da je ovaj užitak dostupan svima, a ne samo odabranima.

Zato rezervirajte svoje mjesto na vrijeme (+385958376083) i pridružite nam se ovog petka i subote u Noira.

PAŠKA PLATA                                                                         
KOZJI SIR
PAŠKI SIR
cijena 100 kn

NOIR PLATA
KOZJI SIR
KRAVLJI SIR
LIVANJSKI SIR
DELMINIUM SIR
SKUTA
cijena 200 KN

 

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
0
Haha
0
Nice
0
What?
0
Laž
0
Sad
0
Mad
0
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
Krenuo je veliki projekt čiji je cilj brendirati Hrvatsku kao prvoklasnu gastro destinaciju, a prva regija je – Dalmacija
15
sat
Krenuo je veliki projekt čiji je cilj brendirati Hrvatsku kao prvoklasnu gastro destinaciju, a prva regija je – Dalmacija
Nakon biljne masti primijetila promjene, svoje iskustvo podijelila javno
19
sat
Nakon biljne masti primijetila promjene, svoje iskustvo podijelila javno
Tjedan spektakla na Prokurativama: Od Grupe Best do velikog povratka Siniše Vuce!
1
dan
Tjedan spektakla na Prokurativama: Od Grupe Best do velikog povratka Siniše Vuce!
PRASEĆI ADVENT U GUDINA: Dim, sarme i "dernek" do kraja godine
1
dan
PRASEĆI ADVENT U GUDINA: Dim, sarme i "dernek" do kraja godine
Rezanjem kapule do tisuću eura! Advent na Obrovu i ove je godine pripremio gastro spektakl
2
dan
Rezanjem kapule do tisuću eura! Advent na Obrovu i ove je godine pripremio gastro spektakl
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.