MBE je uslužni centar koji pruža logističke usluge tvrtkama i građanima svrstalo je Split na svjetsku kartu od 2800 lokacija diljem svijeta, a novootvorenu poslovnicu možete pronaći na adresi Poljička cesta 26, 21000 Split.

Glavni klijenti MBE poslovnica su građani te mikro i mala poduzeća kojima MBE može preuzeti kompletnu brigu oko poslova logistike. Usluge koje takvi klijenti koriste su registracija adrese i najam poštanskih sandučića, prijem pošte i pošiljaka, prikup, slanje te preusmjeravanje pošiljaka, usluge grafičkog dizajna i tiska te web dizajn i video produkcija. Srednjim i velikim poduzećima MBE uglavnom pomaže poboljšati procese paketne i paletne dostave, posebnih pakiranja i mikrologistike.

Imate potrebu za pakiranjem vina, maslinovog ulja ili ostalih osjetljivih bočica? MBE vam može odraditi sve – od preuzimanja pošiljke na kućnoj adresi, do posebnog pakiranja, spremanja u kutije, adresiranja te dostave na željeno odredište. Ne morate čekati u redu! Dovoljno nas je nazvati na 091 613 5142 ili poslati upit na email split@mbe.hr i dolazimo kod Vas.

Sasvim je svejedno jeste li roditelj koji šalje paket sinu u Njemačku ili ste prodali alat putem oglasnika i trebate to poslati u Zagreb – vašu pošiljku donesite u našu MBE poslovnicu i sve ostalo prepustite nama. Dostava paketa i pošiljaka ono je u čemu smo najbolji. Ne trebate brinuti niti o dostavi, niti o pakiranju – sve to možemo odraditi umjesto vas. Pri pakiranju koristimo provjerene metode i zaštitne materijale koji osiguravaju da vaš paket na odredište stigne neoštećen.

Zašto odabrati baš nas?
Bez čekanja u redovima jer brzo i sigurno obrađujemo sve poslovne zahtjeve. Ugled i zadovoljstvo klijenata nam je najvažnije i izuzetno smo ponosni na naš rad. Ništa ne izlazi iz našeg centra bez da prođe strogu provjeru kvalitete. Imamo iskustva u našem poslu jer MBE postoji od davne 1980. godine, stoga možete vjerovati dobro poznatom internacionalnom brendu.

Želite li poslovanje vašeg webshop-a ili poslovanje vaše tvrtke podići na jednu veću razinu? Želite nešto poslati sa sigurnošću da će to neoštećeno doći na željeno odredište? Onda je novotvorena MBE (Mail Boxes Etc.)  poslovnica u Splitu pravo rješenje za vas.

Moja reakcija na članak je...
Vau
31
Haha
3
Hagić
3
Hmmm
4
Plač
1
Grrr
3
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime