Istok Splita dobio je ovog ljeta sjajnu ljetnu terasu i to u čarobnom ambijentu uz slapove rijeke Žrnovnice. Radi se o bašti konobe pizzerije Antonica koja je u kratko vrijeme postala novo omiljeno dnevno i noćno okupljalište u ovom dijelu Splita.

Žubor rijeke i uvijek ugodne temperature pravi su mamac za posjetitelje, što i ne čudi jer je bašta s jedne strane omeđena rijekom, a s druge jažom.

Prostrana bašta u Žrnovnici, zelenoj oazi Splita, oduševit će posjetitelje spojem modernog i prirode. Upravo je prostranost ove bašte bitna da se bez problema može osigurati dovoljna udaljenost između stolova. Ne čudi da je upravo ekipa Igre prijestolja svega desetak metara od ove bašte snimala kadrove legendarne serije.

Subota uz Stand-up, potrebne rezervacije

Ponude za posjetitelje ovog kolovoza neće nedostajati. Tako ove subote s početkom u 20 sati u Antonice nastupa poznati stand-up komičar Dragan Marinković-Maca. Kako za stand-upove na otvorenom uvijek vlada velik interes, potrebne su prethodne rezervacije na 099/781 84 51. Cijena je 150 kuna po osobi, a u cijenu su uključena dva slijeda.

Dragan Marinković “Maca” bosanskohercegovački je glumac i stand-up komičar. Široko je poznat po nadimku Maca, a njegovi nastupi su iznimno popularni.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime