Tvrtka Apfel d.o.o. Makarska priredila je Nagradnu igru 10 artikala za 10 nagrada! u kojoj je glavna nagrada automobil. Ove godine je to Volkswagen T-Roc Design.

Ovo je 21. godina da se održava nagradna igra, a Apfel je danas kupce u supermarketu počastio s 10 posto popusta i kolom sreće od 9 do 12 sati.

U igri sudjeluju Apfelovi kupci koji, na svim maloprodajnim mjestima Apfela, na jednom ili više računa, kupe 10 različitih artikala. Računi se u posebnim kovertama nagradne igre, ubacuju u prigodne kutije, koje se nalaze na prodajnim mjestima.

Nagradna igra traje od 3. listopada 2020. do 17. siječnja 2021. godine. Prva nagrada je automobil. Ostale nagrade su: električni romobil, vrtna garnitura, sokovnik, televizor, mobitel, tablet, mikrovalna pećnica, poklon bon Apfel Supermarket i poklon bon Apfel Sitni inventar/Ugostiteljska oprema.

Pravila igre su uvijek ista i kupci su naviknuti na ovu igru, pa ona ima odličan odaziv – preko 40 tisuća ubačenih nagradnih koverata, s dvostruko više računa.

Veliko izvlačenje sretnih dobitnika automobila i ostalih nagrada će se održati Supermarketu u subotu 23.siječnja 2021. godine, s promocijama, zakuskom, glazbom i profesionalnim voditeljem.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime