Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

Otvoren je Batak Split

Novo mjesto u gradu
D.D. / Foto: Press3. rujna 2024. 14:09
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Prvi Batak otvoren je još davne 2011. godine, a osim na 14 lokacija u Zagrebu i okolici, od 2023. u poznatim grill specijalitetima uživaju i Pula, Rijeka, Zadar i Čakovec. Danas je Batak otvoren na do sada najiščekivanijoj lokaciji – u Splitu!

Osim po vrhunskoj hrani, Batak restorani poznati su po svom ugodnom industrijskom interijeru i vrhunskoj usluzi zbog kojih se mnogi gosti rado vraćaju.

Batak je najpoznatiji po sočnim i ukusnim jelima s roštilja poput nezaobilaznih ćevapa, gurmanske pljeskavice, mesnih uštipaka ili punjene vješalice. Osim poznatih klasika, na Batkovom jelovniku možete pronaći kvalitetan rib-eye steak, file lososa, burger, te BBQ rebarca i krilca. Stručni tim ovog restoranskog lanca puno ulaže u održavanje kvalitete i konstantni razvoj te se uvijek trude pratiti trendove i redovni jelovnik povremeno oplemeniti zanimljivim novim jelima. Upravo zbog toga u kategoriji predjela možete pronaći kremastu burratu, beef tartar, dimljena pačja prsa, a osim redovnih specijaliteta u kategoriji glavnih jela, uvijek su aktualne i sezonske preporuke poput telećeg pečenja ili bunceka sa zeljem.

1Z3A3046 Enhanced NR
GALERIJA
Kliknite za pregled

Uz dobru hranu uvijek ide i dobro piće, a Batak se može pohvaliti izvrsnom vinskom kartom i raznim popularnim koktelima. Već spomenuti interijer odiše industrijskim stilom s toplim bojama, udobnim elementima, ciglom i prigušenim svijetlima što ga čini idealnim za druženja. Još jedan benefit koji izdvaja Batak iz mase restorana svakako je usluga koja je uvijek na vrhunskom nivou.

Stručni tim i standardizirana kvaliteta osiguravaju jednako dobro iskustvo u svakom Batku, a prihvatljive cijene i dovoljno široka ponuda omogućavaju svakom gostu da na jelovniku pronađe nešto upravo po svom ukusu.

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
1
Haha
0
Nice
4
What?
1
Laž
0
Sad
0
Mad
1
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
Novi prehrambeni lanac stiže: veliki popusti na sve prehrambene i neprehrambene proizvode
14
sat
Novi prehrambeni lanac stiže: veliki popusti na sve prehrambene i neprehrambene proizvode
Krenuo je veliki projekt čiji je cilj brendirati Hrvatsku kao prvoklasnu gastro destinaciju, a prva regija je – Dalmacija
1
dan
Krenuo je veliki projekt čiji je cilj brendirati Hrvatsku kao prvoklasnu gastro destinaciju, a prva regija je – Dalmacija
Nakon biljne masti primijetila promjene, svoje iskustvo podijelila javno
2
dan
Nakon biljne masti primijetila promjene, svoje iskustvo podijelila javno
Tjedan spektakla na Prokurativama: Od Grupe Best do velikog povratka Siniše Vuce!
2
dan
Tjedan spektakla na Prokurativama: Od Grupe Best do velikog povratka Siniše Vuce!
PRASEĆI ADVENT U GUDINA: Dim, sarme i "dernek" do kraja godine
2
dan
PRASEĆI ADVENT U GUDINA: Dim, sarme i "dernek" do kraja godine
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.