Prvog petka u srpnju dogodit će se dugo očekivano svečano otvaranje bašte Konobe pizzerije Antonica u Žrnovnici. Nova bašta s čak dvije strane omeđena je rijekama i nema sumnje da će u kratko vrijeme postati novo dnevno i noćno okupljalište u ovom dijelu Splita. Zamislite da sjedite za stolom u bašti odakle možete napraviti selfi uz najveći slap u krugu od 50 kilometara. Uskoro takvo što nećete morati zamišljati!

Prostrana bašta u Žrnovnici, zelenoj oazi Splita, oduševit će posjetitelje spojem modernog i prirode. Upravo je prostranost ove bašte bitna da se bez problema može osigurati dovoljna udaljenosti između stolova. Ne čudi da je upravo ekipa serije Igra prijestolja svega desetak metara od ove bašte snimala kadrove legendarne serije, a u njenu ljepotu sada će se moći uvjeriti posjetitelji kojima bašta od petka 3. srpnja otvara svoja vrata. Bašta će posjetitelje primati od 20 sati, a glazba uživo kreće od 20:30.

Obavezne rezervacije: Tri slijeda, piće dobrodošlice, glazba uživo

Samo otvaranje bit će jedan od najvećih evenata te večeri u ovom dijelu Dalmacije. Na vrijeme rezervirajte svoj stol jer slijedi kuha poznati kuhar Tomislav Peričić, inače kuhar Michelin restorana. Posjetitelje čekaju tri slijeda vrhunske spize, a za sjajnu glazbenu večer pobrinut će se uživo izvrsni splitski bend XXS. Rezervacije za večer otvaranja su obavezne (rezervacije na broj 099/7818452), cijena je 150 kuna po osobi. U cijenu je uključeno piće dobrodošlice. Ne propustite ovaj sjajan događaj u društvu ekipe ili obitelji jer je interes za rezervacijama već sada ogroman, a broj stolova je ograničen.

XXS bend

Dalmacija Danas će se povremeno uživo uključivati s otvaranje bašte, a fotografije s otvaranja bit će objavljene dan iza.

Konoba pizzerije Antonica tako će sa stilom ući u srpanj, odnosno srce ljeta, a poznato je da je žrnovačka ljetna noć zbog obližnje rijeke ugodnija nego u samom gradu. Budite dio događaja o kojem će se dugo pričati!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime