Početak školske godine je pred vratima, pa će nove torbe, bilježnice, traperice i tenisice biti na popisu za kupnju brojnih roditelja. A nekome od njih školski shopping donijet će fenomenalnu nagradu – City Center one najsretnijem posjetitelju poklanja novi Citroën C3!

Vrlo je jednostavno – sa svakim shoppingom obavljenim u razdoblju od 27. kolovoza do 15. rujna (u minimalnoj vrijednosti od 100 kuna) u bilo kojoj trgovini u City Centeru one dobivate mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri. Zatražite kupon na Mjestu za informacije, ispunite ga, ubacite u za to predviđenu kutiju i pričekajte izvlačenje.

Obavezno sačuvajte račun s kojim ste se prijavili jer će vam možda baš taj račun donijeti ovu super nagradu. I ne brinite, možete sudjelovati više puta s više različitih računa!

Novi Citroën C3 sigurno je nagrada koja bi svakoj obitelji uljepšala i olakšala početak školske godine. Prepoznatljiva crvena metalik boja, ugrađena navigacija na tabletu od 7 inča, zatamnjena stražnja stakla te prosječna potrošnja goriva od samo 4,2 litre dodatni su argumenti zašto se isplati sudjelovati u nagradnoj igri u omiljenom shopping centru.

Shopping za školu mnogo je ugodniji kada znate da bi vam mogao donijeti genijalni novi automobil. Pravila sudjelovanja i druge informacije pronađite ovdje. Sretno i vidimo se u City Centeru one!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime