Netko jednom u životu doživi 5 minuta slave, netko ni jednom, a Ivan Šola vlasnik Olympic Moto Šola je to doživio do sada barem 5 puta. Šola je višestruki prvak i osvajač kupova u GP brzinskom motociklizmu, jedan od najpoznatijih sportaša na području Ex-Yu i Hrvatske.

Od recentnijih uspjeha Šola je poznat kao dio BOB reprezentacije Hrvatske. Dugogodišnja prisutnost na motociklističkoj sceni i poduzetnički duh rezultirao je otvaranjem Kawasaki Split OLYMPIC MOTO ŠOLA trgovine i servisa čiji je glavni zastupnik za Splitsko-Dalmatinsku županiju. Nalazi se u centru Splita, na adresi Zvonimirova 48 (u blizini pumpne stanice Pojišan).

Uskoro na novoj lokaciji u blizini centra Mall of Split (Srijemska ulica pokraj samoposlužne auto praonice) otvara najveći moto salon i servis u Splitu koji se prostire na 300 kvadrata te će biti opremljen najmodernijim i najkvalitetnijim dizalicama kako za moto program tako i za jetski, quad i sl.

Osim prodaje moto opreme i originalnih rezervnih dijelova ovlašteni je servis za sve Kawasaki proizvode (Jet-ski, quadove). Olympic Moto Šola je i generalni zastupnik za Indian motocikle za Hrvatsku. Indian su prvi američki motori čija tradicija seže na sami početak prošlog stoljeća (1901.god.).

No, ono što je važno napomenuti je da kod Šole možete kupiti i popraviti Vaš Kawasaki i Indian motor te nabaviti sve dodatne dijelove i opremu.

Za sve informacije ugodno osoblje dostupno je na brojeve telefona +385 21 248 876 i +385 91 540 6616 u radnom vremenu pon-pet: 09:00-17:00 te sub: 09:00-12:00 te na info@kawasakisplit.hr i info@indiancroatia.hr

www.kawasakisplit.hr

Moja reakcija na članak je...
Vau
7
Haha
4
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
1
Grrr
1
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime