Financijska agencija – FINA je mjesto koje objedinjuje brojne financijske i elektroničke usluge, a svoja vrata je otvorila u srijedu, 16. rujna, u prizemlju City Centera one te vam sve do 19. rujna omogućuje 20% niže naknade na sve gotovinske uplate.

Između ostaloga, u FINI možete platiti račune bez naknade ili uz povoljnije naknade, zamijeniti oštećene novčanice, obaviti usluge mjenjačnice, kupiti obrasce, biljege, mjenice, vrijednosne kupone i ugovore o sezonskom radu te slati i primati novac Western Unionom. A poslovnim subjektima su dostupne usluge gotovinskog i bezgotovinskog plaćanja, preuzimanja dnevnih izvadaka o promjeni i stanju računa, primitka i obrade R-S/R-Sm obrazaca iz prethodnih godina i brojne druge. Olakšajte si život i sve obaveze riješite na jednom mjestu, u prizemlju Centra, od ponedjeljka do subote, od 8 do 20 sati.

A restoranima na prvom katu se pridružio Hipster pizza cut koji će vas oduševiti finim, hrskavim pizzama s različitim nadjevima. Iz ponude odaberite neke od dobro znanih klasika ili se pak odvažite isprobati sasvim nove okuse. Ma sigurni smo da nećete moći odoljeti tome da ih isprobate baš sve! Dobar tek!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime