Kada vas pozovu na otvorenje „garaže“ za detaljno uređenje limenih ljubimaca onda vizualizirate scenu iz filmova o brzim autima, ali došli smo i ostali ugodno iznenađeni. Ovo je sve, ali nije garaža. Car Star je daleko od klasičnih kvartovskih garaža gdje se par entuzijasta pokušava polu-amaterski baviti nekakvim uređivanjem automobila.

Riječ je o ozbiljnom salonu za detaljno uređivanje automobila na kojem će zavidjeti i mnoge razvikane auto kuće. U 80 kvadrata salona se vidi količina truda i kapitala uloženih u opremu, materijale i strojeve, kao i planski razmještenu profesionalnu rasvjetu koja je potrebna da se uoče i najsitniji nedostaci na samom automobilu. Kako nam je rekao Darko Slivar, Car Star – professional car detailing, je dio grupacije Yacht Star, koja se za razliku od Car Stara, bavi uređenjem, servisiranjem i održavanjem luksuznih jahti i ostalih plovila.

– Car Star je zamišljen kao ekskluzivni salon za detaljno uređenje i održavanje automobila i motocikala. Da se odmah razumijemo, nismo auto-praonica, već smo tvrtka koje bavi uređivanjem automobila i motocikala na jednom novom nivou, profesionalnom. Car Star professional detailing team Vam nudi usluge poliranja karoserije i farova, kremičke zaštite laka, felgi i farova, hidrofobnu i UV zaštitu stakala, dubinsko čišćenje interijera, anti-statik, poliranje i UV zaštitu svih plastičnih dijelova, uređenje i zaštitu kožnih sjedala i svega ostalog po dogovoru. Znači, sve za Vašeg limenog ljubimca da izgleda uvijek kao da je jučer izašao iz auto-salona“ – kaže nam Darko Slivar, vlasnik ovog prekrasnog prostora. Inače, nalaze se u Kopilici, na adresi Put duja 16, i naglasili su nam da svoj termin za konzultacije rezervirate na broj mobitela 098/185 2664.

Za vrijeme naše posjete radili su na uređenju dvije prekrasne Alfe Romeo, Stelvie i Giuliette, odnosno kompletni make-over. Klijenti Đani Č. i Ivan B. su bili puni riječi hvale. „Znači, došao sam na kompletno uređenje svoga automobila i imao nekakvu predodžbu što da očekujem, ali ovo što su napravili je iznad svih mojih očekivanja. Automobil izgleda bolje sada nego kad sam ga kupio u auto-salonu. Mirko Čikeš, dečko koji je radio na automobilu, je napravio fantastičan posao i zahvalili bi mu se na svemu. Nivo komunikacije i odrađenog posla je i više nego profesionalan.“- zadovoljno su zvučali klijenti, koji su nam na kraju dodali da svakome toplo preporučuju Car Star i da slobodno ostave svoje limene ljubimce u sigurne ruke ovog salona za detaljno uređenje automobila!

Inače, Mirko Čikeš, voditelj salona, profesionalac je koji je prošao službene obuke iz detailinga automobila.

– Jako nam je bilo bitno upoznati se sa asortimanom materijala i proizvoda koje koristimo i izvući iz njih njihov maksimum, stoga smo otišli na „izvor“ gdje smo se izučili svim svojstvima i opcijama koje nam proizvodi, sa kojima radimo, nude. Radimo sa najboljim od najboljih proizvoda jer želimo našim klijentima pružiti najbolju i najkvalitetniju moguću uslugu. Želimo kvalitet, a ne kvantitet! – kaže nam Mirko. Po onome što smo vidjeli, nas je uvjerio. I što više dodati, nego da jedva čekamo i mi dovesti naše automobile na zasluženo uljepšavanje.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime