Pangea ribolovni centar otvorio novu trgovinu u Segetu Donjem pored Trogira!  Ovo je sjajna vijest za sve ljude koji vole more i ribolov.

Od sada svu opremu za ribolov, ronjenje, ribolovne dozvole i živu ješku možete pronaći na jednom mjestu sa besplatnim parkingom i to svaki radni dan od 08.00h- 20.00, te subotom od 08.00-14.00h u Pangea ribolovnom centru.

Trgovina je koncipirana po sistemu samoposluživanja uz stručne djelatnike koji će Vam pomoći oko izbora, ali i pripremiti i vezati opremu ako to ne znate sami.

U ponudi Pangea ribolovnog centra su svjetski brendovi poput Savageara, DAM-a, Shimana, Yamashite, hrvatskog DTD-a, španjolskog Yukija, japanske Daiwe, Rapale, varalica Fishus, Abu garcia jigova, raznih umjetnih mamaca, ali i žive ješke koja dolazi četvrtkom – bibji i correano crvi, od opreme za podvodni ribolov tu je razna oprema od Cressija, Omera, Beuchata te podvodne puške Pathos, Omer, Cressi… zaista za svakoga po nešto!

Nova trgovina Pangea ribolovni centar nalazi se na adresi Ulica hrvatskih žrtava 98, 21218 Seget Donji, a dodatne informacije možete dobiti na tel. 099/7724-141, email: seget@pangea-ribolov.hr ili facebook @pangearibolov.

Napominjemo svima koji su u blizini Šibenika da se šibenska Pangea nalazi u autobusnom kolodvoru – obala hrvatske mornarice 14a, Šibenik, tel. 022/244-823 ili email: info@pangea-ribolov.hr

Svi oni koji nisu u blizini ove dvije lokacije sve za ribolov mogu pronaći na webshopu www.pangea-ribolov.hr uz brzu dostavu, sigurno plaćanje karticama ili pouzećem i besplatnu dostavu za sve narudžbe veće od 299kn!

Rogi ribaru!

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
2
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime