Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

NOIR wine, cheese & more: U Splitu otvoren novi restoran, a koncept koji nude oduševit će vas

SPONZORIRANI SADRŽAJ11. ožujka 2020. 21:43
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

U Splitu je otvorena nova gastro destinacija koja će zasigurno postati omiljeno odredište Splićana i njihovih gostiju željnih vrhunskih jela i pića po pristupačnim cijenama.

Restoran Noir svečano je  otvorio svoja vrata na adresi Bihaćka 2b (prizemlje zgrade Lavčević) gdje su mnogobrojni gosti uživali u vrhunskim vinima, koktelima i odležanim sirevima.

Noir je do najsitnijih detalja dizajniran  da svim posjetiteljima pruži ugodnu atmosferu i ponudi im sve čari modernog gastronomskog užitka na svim razinama. Bilo da se radi o romantičnoj večeri, poslovnom sastanku ili domjenku, restoran Noir može ispuniti sva Vaša očekivanja, zadovoljiti svačiji ukus i nepce te Vam pružiti rapsodiju okusa u koju će Vas uputiti naše educirano i prijateljsko osoblje.

Menu je ispunjen modernim klasicima koje prati vrhunska prezentacija te još bolji okusi. Definitivni favoriti su jela poput tataki bifteka, rižoto od janjetine sa sladoledom od parmezana, odležani biftek te domaći zeleni ravioli punjeni skutom i tikvicama na domaćoj šalši.

noir(19)
GALERIJA
Kliknite za pregled

Uz hranu, restoran Noir se može podičiti vrhunskom ponudom pića. Kućni sommelier s dugogodišnjim iskustvom napravio je bogatu vinsku kartu koja prati sva jela. Pored vina, puno truda je uloženo u izradu vrhunske koktel karte koja će zadovoljiti svačije ukuse te pratiti vaš lagani ručak ili večeru prije izlaska. Koktel kartu je kreirao višestruko nagrađivani, jedan od najboljih mladih hrvatskih barmena Marino Karinja što Vam garantira vrhunske okuse i prezentacijski doživljaj svih pića.

Ono po čemu se restoran Noir najviše ističe u cjelokupnoj ponudi u gradu je pomno birana selekcija odležanih sireva gdje će svi ljubitelji moći uživati u širokoj selekciji sireva, te sireva s medom uparenim s vinima. Veliki naglasak je stavljen na domaće autohtone namirnice.

Iz svega navedenog, možemo zaključiti: ugodna atmosfera, idealna lokacija, vrhunska ponuda i gostoljubivi domaćini bit će neki od razloga zbog čega će se zasigurno u ovom restoranu tražiti i mjesto više!

Sva događanja, ali i nagradne igre koje slijede u NOIR wine, cheese&more pratite na našim društvenim mrežama.

NOIR wine, cheese&more

BIHAĆKA 2B,

21000 Split

Info & rezervacije 0958376083

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
1
Haha
0
Nice
0
What?
0
Laž
0
Sad
0
Mad
0
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
Zimska čarolija u Strelitziji: Radionica vijenaca koja pretvara dom u najljepšu blagdansku priču
7
sat
Zimska čarolija u Strelitziji: Radionica vijenaca koja pretvara dom u najljepšu blagdansku priču
Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja
19
sat
Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja
Fešta u kaštelanskom outletu: Sveti Nikola djeci će dijeliti poklone, a roditelj osim brutalnih sniženja čekaju fritule i kuhano vino
23
sat
Fešta u kaštelanskom outletu: Sveti Nikola djeci će dijeliti poklone, a roditelj osim brutalnih sniženja čekaju fritule i kuhano vino
Poklon koji usreći baš svaki put
1
dan
Poklon koji usreći baš svaki put
ENTER konferencija: U četvrtak počinje najveći obrazovni događaj godine
2
dan
ENTER konferencija: U četvrtak počinje najveći obrazovni događaj godine
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.