Goran Jurenec (39) u mladosti je radio kao maneken. Nevenka Bekavac (41) isto ima manekenskog iskustva. Goran ističe kako voli biti na otvorenom i vježbati. I Neve isto voli tjelovježbu i prirodu. Nažalost, zbog supruga Zvone Neve se nije prijavila na show, iako je sigurna kako bi baš ona osvojila srce Gospodina Savršenog, piše 24 sata.

– Zgodan je, sad je samo stvar u tome što hoće i kakvu bi htio. Da nisam u braku, svidio bi mi se. Iako da ti muškarac paše, mora imati i druge kvalitete, osim fizičkih, poput toga da mi nije dosadno s njim, da me nekad izvede. Sve što mi žene volimo – kaže Nevenka. Smatra kako bi se Gospodin Savršeni bolje ponašao prema njoj nego što to čini umirovljeni nosač kofera Zvone.- Ne želim poniziti Zvonu, iako kad bi mi suprug ispunjavao sve želje, bila bih zadovoljna. Zvone mi namjerno ne ispunjava želje jer je takav, a to u meni stvara kompleks nezadovoljstva – pojadala se bivša manekenka. Tvrdi da je spremna Gospodinu Savšrenom ispuniti baš svaku želju.

– Možda traži žensku koja nije samo zgodna i dobra u seksu, nego da mu odgovara u društvu – kaže Nevenka, koja ima jako puno zajedničkog s Jurenecom. Puno više nego druge djevojke koje su se prijavile u show radi samopromocije. Druge djevojke nisu baš vične u kuhinji, što je za sinjsku kraljicu dodatni as iz rukava. Ne bi ga zavodila sušijima, indijskom ili vijetnamskom kuhinjom, nego bi mu, ‘zdravo seljački’, pripremila ćevapčiće.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime