Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

NEŠTO SENZACIONALNO ZA VAS! Vrijeme je da posjetite 'BEEF SHOP Split – Nice To MEAT You': Evo koja iznenađenja vam pripremaju

Pravila igre znate, a mi znamo Nice To MEAT You! again, and again, and again...
SPONZORIRANI SADRŽAJ / Foto: PROMO26. kolovoza 2022. 09:12
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Kuc kuc... Ohooo! Nice To MEAT You! AGAIN! Pogađate, opet smo na već poznatoj adresi Ulica Ljudevita Posavskog 14a - Beef Shop!

U uvijek ugodnoj atmosferi uz obavezni shopping i neizostavnu ćakulu ovaj put smo malo detaljnije o svima dobro poznatom komadu mesa - Ribeye Steak!

„Ribeye je odrezak govedine koji se nalazi u prednjem dijelu leđa, bliže vratu, između šestog i dvanaestog rebra (govedo ih ima 13). Poznat je kao omiljeni steak među ljubiteljima mesa zbog svoje izrazite sočnosti, mekoće, punog okusa i fino prošarane teksture. Fantastičan omjer masnoće i mesa, nije potrebna marinada, pogodan za bilo koju razinu pečenja iako uvijek preferiramo srednje ili slabo pečeno tj. „medium“ ili „medium rare“ – objasnio nam je vlasnik Robert Piplica.

Tri varijante koje naši čitatelji mogu pronaći u Beef  Shopu su: Ribeye Steak (bez kosti) u pakiranjima po 4 komada od 250g ili 300g, Cowboy Steak (sadrži manji dio kosti rebra) i Tomahawk (sadrži veliki dio kosti rebra). Naravno, za rijetke koji još ne znaju, sve je „wet aged“ odležano barem 21 dan, profesionalno zamrznuto (fresh frozen) i individualno vakuumski pakirano.

A za koju se varijantu Ribeyea najčešće odluče kupci? „A svak po svom guštu, nema pravila. Ali... Kad smo već kod pravila, kad god nas posjetite mi imamo nešto za vaše čitatelje! Ovaj put će to biti jedan vrhunski „brunch paket“ za 2 osobe i to – domaće lepinje, namaz od crnih maslina i... tartar biftek! Začinjen, po odmrzavanju spreman za konzumiranje, proizvod koji je od prvog dana „must have“ kod naših vjernih kupaca“ – sa osmijehom će za kraj našeg druženja Robert Piplica.

Pravila igre znate, a mi znamo Nice To MEAT You! again, and again, and again...

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
5
Haha
0
Nice
2
What?
0
Laž
0
Sad
0
Mad
1
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
(FOTO) UŽIVO S PROKURATIVA: Advent otvoren, večeras Ružica Čović!
6
sat
(FOTO) UŽIVO S PROKURATIVA: Advent otvoren, večeras Ružica Čović!
Sveti Nikola danas stiže u Mall of Split, najmlađe očekuje slatko iznenađenje!
7
sat
Sveti Nikola danas stiže u Mall of Split, najmlađe očekuje slatko iznenađenje!
Ružica Čović & bend otvaraju Advent na Prokurativama: Detaljan program blagdanskog "it-spota"
23
sat
Ružica Čović & bend otvaraju Advent na Prokurativama: Detaljan program blagdanskog "it-spota"
Zimska čarolija u Strelitziji: Radionica vijenaca koja pretvara dom u najljepšu blagdansku priču
1
dan
Zimska čarolija u Strelitziji: Radionica vijenaca koja pretvara dom u najljepšu blagdansku priču
Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja
2
dan
Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.