Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

NEŠTO POSEBNO U SPLITU! OVO ĆE VAS ODUŠEVIT Jeste li posjetili 'BEEF SHOP Split – Nice To MEAT You'? Evo ekskluzivne ponude za vas...

[FOTO] "Izuzetno nam je važna kvaliteta jer mislimo na zdravlje naših potrošača"
SPONZORIRANI SADRŽAJ / Foto: PROMO16. kolovoza 2022. 10:56
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Potaknuti izrekom „Dobar glas daleko se čuje“ zapisali smo adresu Ulica Ljudevita Posavskog 14a u Splitu i odlučili provjeriti o čemu se to sve više priča u našem gradu... I nismo se prevarili!

Ne, ne radi se o još jednoj mesnici – BEEF SHOP je prvi specijalizirani boutique najfinijih i najkvalitetnijih komada mesa vrhunskih svjetskih pasmina! Meso iz Argentine, Urugvaja, Brazila, Novog Zelanda, halal meso, austrijski Simental, američki Black Angus s najpoznatije goveđe farme Creekstone, Kobe govedina iz Japana (poznatija kao Wagyu), samo su dio ekskluzivne ponude za sve „meat loverse“.

„Izuzetno nam je važna kvaliteta jer mislimo na zdravlje naših potrošača. Meso je fermentirano. Odležano je barem tri tjedna kako bi iz njega izašla sva krv te kako bi dobilo onu punoću okusa koja se traži. „Wet aged“ odležavamo 21 do 28 dana, a „dry aged“ 28 do 40 dana. Porcionirano je u raznim gramažama, profesionalno zamrznuto (fresh frozen) i individualno vakuumski pakirano čime se olakšava rad ne samo restoranima nego i kućnim grill majstorima“ – otkriva nam kroz razgovor gospodin Mišo Pešić, vlasnik svjetski poznatog brenda.

Na policama hladnjaka se između ostalog može naći odrezak bez kosti (rib-eye), T-bone, bifteci, ramsteci, hamburgeri, carpaccio, tatarski biftek, pa čak i ćevapi koji se izvoze u zemlje regije, Srbiju i BiH, ali i u Nizozemsku, Austriju i Švedsku. Valja istaknuti kako je Beef Shop kao prizvođač član internacionalne udruge JRE što je dodatna potvrda kvalitete. Nakon Zagreba, Zadra i Dubrovnika, Split je dobio mjesto koje jednostavno morate posjetiti i uvjeriti se da će svaki pravi gurman sigurno pronaći nešto za sebe.

„Nakon mjesec dana rada mogu reći da je dovođenje ovakvog svjetskog brenda u Split bio pun pogodak. Prije svega HVALA svim zadovoljnim kupcima koji se već sad redovito vraćaju, a onda naravno i poziv svima, posebno Vašim čitateljima, da dođu u Beef Shop i uvjere se da smo po pitanju izbora i kvalitete mesa jednostavno najbolji.“ – za kraj je dodao vlasnik trgovine Robert Piplica.

Priznajemo, uvjerili su nas, sigurno se vraćamo, a vas častimo na našoj Facebook stranici.

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
22
Haha
2
Nice
4
What?
3
Laž
2
Sad
1
Mad
3
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
(FOTO) UŽIVO S PROKURATIVA: Advent otvoren, večeras Ružica Čović!
5
sat
(FOTO) UŽIVO S PROKURATIVA: Advent otvoren, večeras Ružica Čović!
Sveti Nikola danas stiže u Mall of Split, najmlađe očekuje slatko iznenađenje!
6
sat
Sveti Nikola danas stiže u Mall of Split, najmlađe očekuje slatko iznenađenje!
Ružica Čović & bend otvaraju Advent na Prokurativama: Detaljan program blagdanskog "it-spota"
22
sat
Ružica Čović & bend otvaraju Advent na Prokurativama: Detaljan program blagdanskog "it-spota"
Zimska čarolija u Strelitziji: Radionica vijenaca koja pretvara dom u najljepšu blagdansku priču
1
dan
Zimska čarolija u Strelitziji: Radionica vijenaca koja pretvara dom u najljepšu blagdansku priču
Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja
2
dan
Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.