Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

Ne propustite isprobati Jesen na tanjuru u omiljenom Lena’s Bar&Cuisine

Jesen je stigla, a s njom i bogati okusi koje donosi ovaj čarobni period godine
PROMO / Foto: Press9. listopada 2024. 07:04
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Jesen je stigla, a s njom i bogati okusi koje donosi ovaj čarobni period godine! Lena's Bar&Cuisine predstavlja novi jesenski meni, prepun sezonskih namirnica, toplih aroma i nevjerojatnih kombinacija okusa koje će ugrijati dušu. Pozivamo vas da uživate u pažljivo pripremljenim jelima koja spajaju tradiciju i inovaciju, stvarajući kulinarsko iskustvo koje ne smijete propustiti.

Prvi novitet je omlet s tri vrste gljiva, započnite svoj dan ovim omletom pripremljenim s tri vrste gljiva koji je savršeni spoj sezonskih aroma.

U hladnijim danima ništa ne grije bolje od tanjura tople, kremaste juhe. Uživajte u okusima juhe od buče ili juhe od gljiva, koje su ispunjene zemljanim notama šumskih plodova.

Jednostavna, ali uvijek savršena – naša bruschetta dolazi s najkvalitetnijim sastojcima, u kombinaciji s humusom od cikle, šampinjonima, grana padano sirom, cherry rajčicama i matovilcem, idealna za lagani početak obroka ili kao užina uz čašu vina.

Jesenski quiche idealan je spoj prhkog tijesta i bogatog nadjeva od sezonskih sastojaka.

Za ljubitelje slatkog, pripremili smo poseban desert – croissant punjen kremom od pistacija. Hrskav izvana, nježan iznutra, savršen je završetak svakog obroka ili kao poslastica uz kavu.

Novi meni uključuje i izvrsne salate, koje su odličan izbor za sve one koji traže svježe i hranjive okuse:

Salata s buratom i pršutom: Neodoljiva kombinacija lisnatih salata, kremaste burate, cherry rajčica i pršuta, uz dodatak orašastih plodova, jabuke te aceto balsamico kreme.

 

Salata bijela bombica: Rikola čini savršenu podlogu salate, dok pečene i svježe cherry rajčice unose bogatstvo okusa i teksture. Svaki zalogaj dodatno je obogaćen pestom od bosiljka, hrskavim badem listićima i pinjolima. Za završni dodir, kremasta aceto balsamico krema zaokružuje cijelu priču.

Salata s lososom: Losos u kombinaciji sa svježim povrćem,donosi harmoniju okusa i nutritivne vrijednosti.

Salata funghi: Idealna za ljubitelje gljiva, ova salata spaja note gljiva sa cherry rajčicama, bučom, šipkom, ljubičastim lukom te feta sirom i orašastim plodovima.

Salata beef tagliata: Sočan biftek na postelji od svježe salate, s dodatkom sezonskih sastojaka, čini ovu salatu pravim gurmanskim izborom za one koji traže nešto malo više.

Pozivamo vas da posjetite Lena's Bar&Cuisine i prepustite se okusima jeseni. Naš novi meni osmišljen je s ljubavlju prema sezonskim namirnicama i željom da vam pružimo autentičan doživljaj koji će probuditi sva vaša osjetila.

Rezervirajte svoj stol već danas i otkrijte zašto je jesen omiljena sezona u Lena's Bar&Cuisine ili naručite jelo po izboru putem Wolt aplikacije.

salata 3
GALERIJA
Kliknite za pregled
Moja reakcija na članak je...
Ljubav
0
Haha
0
Nice
0
What?
0
Laž
0
Sad
1
Mad
3
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
Arriva i Brioni udružili snage: karta od Zagreba do Zadra samo četiri, a do Splita pet eura
22
sat
Arriva i Brioni udružili snage: karta od Zagreba do Zadra samo četiri, a do Splita pet eura
Unesite božićni ugođaj cvijećem u svoje domove i obitelji
1
dan
Unesite božićni ugođaj cvijećem u svoje domove i obitelji
Ideje za božićne poklone: Evo kako pronaći dar koji zaista znači
1
dan
Ideje za božićne poklone: Evo kako pronaći dar koji zaista znači
Dolaze li turisti u Dalmaciju zbog gastronomije? Nakon velikog istraživanja pokrenut ambiciozan projekt, prve godine u fokusu je – dalmatinska kuhinja
2
dan
Dolaze li turisti u Dalmaciju zbog gastronomije? Nakon velikog istraživanja pokrenut ambiciozan projekt, prve godine u fokusu je – dalmatinska kuhinja
FOTOGALERIJA Splićani su SRCE! U 2 sata skupili 2.480 eura za Dječji dom Maestral i oborili hrvatski rekord!
3
dan
FOTOGALERIJA Splićani su SRCE! U 2 sata skupili 2.480 eura za Dječji dom Maestral i oborili hrvatski rekord!
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.