Takozvano ‘novo normalno’ nametnulo je sasvim nova pravila, a ona trenutno uključuju i nemogućnost odlaska u restorane. Ipak, ukusnih obroka iz City Centera one ne morate se odreći. Jednostavno, ako vam se ne da kuhati ili jednostavno želite predahnuti od svakodnevice uz ukusne sendviče, tjestenine, hamburgere, salate, tortilje ili neka od brojnih drugih jela – iskoristite blagodati suvremenih dostava ili, nakon najboljeg shoppinga uz popuste, vašu hranu preuzmite izravno u odabranom restoranu u City Centeru one.

Bogata ponuda tradicionalnih, domaćih, toplih jela čeka vas u Biberon Fine Foodu. Grill verzija ovoga restorana nudi atraktivnu ponudu jela s roštilja uz domaće povrće kao prilog, a Mex&Roll vam omogućuje da savršenu, osobno odabranu kombinaciju sastojaka, dobijete u lepinji, tortilji ili salati. Biberon Pasta kombinira izvornu talijansku tjesteninu u kombinaciji sa svježim namirnicama, brojnim umacima i dodacima, a Wok inačica nudi brze i zdrave specijalitete iz profesionalnih wok tava.

Za sve vas koji povremeno uživate u fast food ponudi, u City Centeru one vas čekaju najveća svjetska imena: McDonald’s, Burger King i KFC. Dobro poznati burgeri, sendviči i druga slasna ponuda sasvim sigurno će vam uljepšati dan. Baš kao i proljetne rolade, fine juhe, tjestenine, jela s rižinim rezancima ili uvijek popularna brza i ukusna jela iz woka koja vas čekaju u Yun Chinese Foodu.

Provjerite radno vrijeme omiljenog vam restorana i isplanirajte sljedeći obrok. U slast.

Moja reakcija na članak je...
Vau
6
Haha
1
Hagić
3
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime