Za ovaj vikend najavljen je najluđi adventski provod u Splitu uz cabaret “Splićanke” 28. i 29. prosinca u 20 sati u maloj dvorani ŠC “Gripe”.

Najpopularnije “Splićanke” Vam obećavaju najbolju izvedbu ovog splitskoj publici omiljenog cabareta koji još nikog nije ostavio ravnodušnim.

One su britke, odvažne, suludo iskrene i neizmjerno duhovite a za kraj godine najavile su pravi novogodišnji spektakl od predstave !  Za sve koji su predstavu dosad i pogledali najavljuju pregršt iznenađenja, a ukoliko ste među onima koji dosad nisu uspjeli uloviti ulaznice znajte da Vam je ovo zadnja prilika jer u Splitu ih više nećemo imati priliku pogledati.

– Ova izvedba zaista će biti posebna i drugačija od svih dosada jer ovo je ipak oproštaj “Splićanki” od njihovog grada. Predstava u subotu je odavno rasprodana a i nedjeljna predstava se također bliži kraju s ulaznicama. Kako bi u ovoj blagdanskoj gužvi imali vremena predignuti svoje ulaznice, a zbog izuzetne potražnje za istima, blagajna dvorane “Gripe” radit će u subotu i nedjelju od 12 do 20 sati – kazali su nam organizatori.

Ulaznice možete kupiti na blagajni dvorane Gripe svaki dan od 16 do 20 sati a u subotu i nedjelju blagajna radi od 12 do 20 sati. Svoje ulaznice možete kupiti i putem online servisa www.croatia-tickets.com

Cijena ulaznica za tribinu iznosi vrlo povoljnih 60 kn a za parter 80 kuna zahvaljujući potpori prijatelja kazališta Bakra Steak & Pizza Bara i Konobe – Pizzerie Lučac.

Kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto na ovom kazališnom spektaklu na Gripama nazovite već danas na 091 972 0540 i rezervirajte svoje ulaznice.

Ako za kraj godine trebate potpuno otpustiti kočnice, nasmijati se do suza, poraditi na trbušnjacima, zaboraviti na sve brige i probleme – “Splićanke” su pravi lijek za Vas!

Dođite 28.i 29. prosinca u dvoranu Gripe u 20 sati i prepustite se terapiji pod nazivom “Splićanke”!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime