Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja

Zora Bila se ove subote pretvara u otmjeni francuski bistro. Na meniju su foie gras, tart od poriluka te Beef Bourguignon, izvorni pečeni gulaš od junećeg mesa. Za desert se poslužuju Crêpes Suzette, izvorne francuske palačinke
SPONZORIRANI SADRŽAJ4. prosinca 2025. 21:38
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Najukusniji Advent je i ove godine u Zori biloj. Sve počinje 6. prosinca uz meni u četiri slijeda francuske kužine. Uz zvuke francuske glazbe, gutljaje šampanjca i autentični francuski meni, Zora bila se ove subote pretvara u otmjeni francuski bistro.

Na meniju su foie gras, tart od poriluka te Beef Bourguignon, izvorni pečeni gulaš od junećeg mesa. Za desert se poslužuju Crêpes Suzette, izvorne francuske palačinke.

Ne propustite ovu fantastičnu priliku da uživate u francuskoj gastronomiji. Subota, 6. prosinca od 20 sati.

Večer s vinom Ivana Rakitića

Već u srijedu očekuje nas prva restoranska promocija fantastičnog vina našeg proslavljenog nogometaša Ivana Rakitića. Uz njegov Union, chefovi iz Zore bile pripremit će beef tartar uz brioche, zatim domaće pacchere u umaku od bifteka i čilija, te grilani biftek uz kremu od pastrnjaka, jus i selekciju povrća.
Za kraj nas očekuje čokolada koja odlično paše uz Rakitićev Union, kao uostalom i tri gore navedena slijeda.

Tapas vikend

Petak i subota, 12. i 13. prosinca, rezervirani su za tapas meni uz čak 10 slijedova tapasa.

Blagdanske tradicije i svečani završetak prosinca

Dana 21. prosinca na programu je već tradicionalni Božićni brunch, kada uživamo u blagdanskom stolu i delicijama od bakalara pa sve do slastica i fritula.

Badnjak, 24.12. (od 12 do 17 sati), obilježit će Badnjak by Zora bila – bakalar, fritule, glazba, nasmijana lica i veselje, sve ono što čini nezaboravan dan za koji kažu da gotovo više i nema slobodnih mjesta.

I za kraj – pravi spektakl: Falsi doček Nove godine. Očekuje nas 12. izdanje False Nove godine. Već postoje mnogi koji tradicionalno dolaze na naš doček i pretvaraju ga u jedini pravi doček uz glazbu uživo, prigodni meni i mnogo plesa, zabave i pjesme. Kao i svake godine očekuje vas novogodišnji vatromet te novogodišnji šampanjac.

Za sva događanja rezervacije su obavezne.
Sve informacije i rezervacije: 089 292 09 19.

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
0
Haha
0
Nice
1
What?
0
Laž
0
Sad
0
Mad
0
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja
10
sat
Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja
Fešta u kaštelanskom outletu: Sveti Nikola djeci će dijeliti poklone, a roditelj osim brutalnih sniženja čekaju fritule i kuhano vino
14
sat
Fešta u kaštelanskom outletu: Sveti Nikola djeci će dijeliti poklone, a roditelj osim brutalnih sniženja čekaju fritule i kuhano vino
Poklon koji usreći baš svaki put
1
dan
Poklon koji usreći baš svaki put
ENTER konferencija: U četvrtak počinje najveći obrazovni događaj godine
2
dan
ENTER konferencija: U četvrtak počinje najveći obrazovni događaj godine
Što su sexting, sextortion i ostali oblici rizičnog ponašanja među mladima? Doznajte sutra na panel raspravi u Podstrani
3
dan
Što su sexting, sextortion i ostali oblici rizičnog ponašanja među mladima? Doznajte sutra na panel raspravi u Podstrani
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.