Danas, više nego ikada, veliku pozornost poklanjamo sigurnosti, higijeni i zdravlju. To vrijedi za sva područja naših života, pa tako i za jednu od omiljenih aktivnosti – shopping. Trgovine su otvorene i sada treba odabrati idealno mjesto u kojem ćemo naći baš sve što nam treba, a da smo pritom sigurni, zaštićeni i bezbrižni.

Osim obaveznih, propisanih mjera higijene i sigurnosti, upravo su u City Centeru one napravili mnogo više, a sve u cilju ugodnog i sigurnog shoppinga. Preko 100.000 jednokratnih rukavica te više od 200 litara dezinficijensa spremno je za upotrebu, a te će se količine po potrebi nadopunjavati. Jednokratne rukavice dostupne su na 8 lokacija na ulazima, a dezinficijens se, uz te lokacije, može pronaći i na drugim mjestima u Centru kako bi uvijek bio pri ruci posjetiteljima. Centar je u dva navrata temeljito dezinficiran sredstvom u obliku raspršene maglice kako bi se dodatno osiguralo da su i zrak i sve tretirane površine sigurne, a svi ventilacijski sustavi su temeljito očišćeni i dezinficirani te su zamijenjeni filtri za čišćenje zraka.

 

Osim toga, Centar se više puta dnevno detaljno čisti kvalitetnim dezinfekcijskim sredstvima, a veliki naglasak stavljen je na dezinfekciju dijelova s kojima posjetitelji najčešće dolaze u kontakt, poput rukohvata, tipkala i kvaka, pa je jedna osoba iz higijenske službe zadužena samo za taj dio od ukupno 20 njih koliko se dnevno brine za čistoću Centra. Kroz cijeli Centar su postavljene upute o pravilnom ponašanju, potrebnim razmacima, dezinfekciji, savjetima oko upotrebe dizala i slično, a sva mjesta za odmaranje u Centru su privremeno uklonjena.

Putem posebnog programa u realnom vremenu se prati broj posjetitelja te se vodi briga da njihov broj ne premašuje maksimalno određeni broj koji u istom trenutku može biti u shoppingu.

Restorani su otvoreni, a prostor za objedovanje u potpunosti prilagođen smjernicama i uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Osiguran je potrebni razmak između stolova, a odmah nakon korištenja svaki stol se čisti i posebnom ceduljicom označava spremnim za narednu upotrebu. Sve trgovine su također u potpunosti spremne za svoje vjerne kupce uz detaljno poštivanje higijenskih standarda.

Bezbrižno možete planirati i obaviti vaš idući shopping u najugodnijem i najsigurnijem mjestu – u City Centeru one.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime